0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl
Abonnementen

Contact

Jazeker, het klopt….…ons aanbod is groot, daarom snappen we het als je hierover vragen hebt en wellicht advies wilt. Wil je graag meer informatie over onze groepslessen, begeleiding of personal training? Vind je het juist prettiger persoonlijk contact met ons te hebben, maak dan afspraak met ons of kom vrijblijvend eens langs bij MA Lifestyleclub. We komen graag in contact met je en helpen je graag een keuze te maken in ons aanbod.

Sporten Tiel

Iedereen heeft het wel eens gezegd om regelmatig te gaan sporten. Meer sporten is een populair voornemen en dat is ook helemaal niet gek. Uit allerlei onderzoeken blijkt namelijk dat je alleen gezond kunt leven als je ook genoeg beweegt. Natuurlijk zijn andere factoren als voeding en natuur ook van belang, maar sporten is een grote factor. Mocht jij dus op zoek zijn naar een plek om te sporten in Tiel, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden bijvoorbeeld fitness in Tiel aan, maar je kunt ook bij ons terecht voor bedrijfssport of groepslessen. Neem vooral een keer een kijkje in onze sportschool en hopelijk kunnen wij je dan snel een keertje verwelkomen.

Waarom zou je sporten in Tiel?

Naast het feit dat het gezond is voor je lichaam, is sporten in Tiel voor nog veel meer goed. Je mentale staat heeft namelijk veel te maken met hoe je je fysiek voelt. Als je er dus voor zorgt dat je fysiek sterker wordt en beter in je vel komt te zitten, dan gaat je mentale gezondheid vooruit. Verder hoef je natuurlijk niet alleen maar te sporten in Tiel als je ergens naartoe werkt. Het is duidelijk dat je wil trainen als je bijvoorbeeld een marathon wil gaan lopen of een andere fysieke inspanning gaat leveren, maar ook als dat niet in het vooruitzicht ligt, kan sporten in Tiel zeker geen kwaad. Je zorgt er namelijk voor dat je spieren bezig blijven en dat je uithoudingsvermogen niet achteruit gaat. Zo blijf je altijd fit en blijf je je mentale gezondheid goed stimuleren.

Wat bieden wij zoal aan?

Je weet dus al dat voeding en sporten in Tiel een nauwe connectie hebben. Het is dan dus ook niet gek als je vragen hebt. Dit vragen zijn over afvallen of juist droog trainen. Wij kunnen jou bij elk advies helpen om je doel te behalen. Je kunt bij ons ook terecht voor beauty and lifestyle. Wij kunnen je advies geven waar je echt wat aan hebt en waar je ook echt resultaat mee zult gaan boeken. Mocht je een duwtje in de goede richting nodig hebben en een beetje motivatie krijgen tijdens het sporten in Tiel, dan kun je natuurlijk personal training krijgen. Zo zorgen wij er, samen met jou, voor dat we je dromen en doelen behalen en dat jij zoveel mogelijk uit jezelf haalt.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This