0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl
Abonnementen

Contact

Jazeker, het klopt….…ons aanbod is groot, daarom snappen we het als je hierover vragen hebt en wellicht advies wilt. Wil je graag meer informatie over onze groepslessen, begeleiding of personal training? Vind je het juist prettiger persoonlijk contact met ons te hebben, maak dan afspraak met ons of kom vrijblijvend eens langs bij MA Lifestyleclub. We komen graag in contact met je en helpen je graag een keuze te maken in ons aanbod.

Sportclub Tiel

Sporten is gezond voor je en steeds meer mensen lijken dat besef te hebben, maar voor sommige is het lastig om die eerste stap te zetten met sporten. Allereerst heb je dan een goede en betaalbare sportclub nodig. Mocht je hier naar op zoek zijn, dan staan wij voor je klaar. Wij zijn een sportclub in Tiel en hebben alle benodigdheden voor iedereen. Van fitness tot aan groepslessen. Of je nu een echte sporter bent of je alleen maar een paar keer per week even wil komen rennen op de hardloopband, je bent voor een sportclub in Tiel bij ons aan het juiste adres. Maar hoe blijf je dan gemotiveerd? Wij kunnen je helpen om gemotiveerd te blijven en zorgen dat het een routine wordt.

Hoe kunnen wij je als sportclub in Tiel helpen?Je kunt bij ons terecht voor diverse trainingen. Of je nu krachttraining wilt doen of cardio, het kan bij ons allemaal. Sporten eist vaak dat je gemotiveerd blijft, zodat je bezig blijft met sporten. Als sportclub in Tiel kunnen wij je daar zeker bij assisteren. In onze sportclub in Tiel bieden wij namelijk voor iedereen de persoonlijke structuur die je nodig hebt. Bij ons krijg je echt persoonlijke aandacht en wordt je dus op fysiek gebied aangemoedigd om lekker door te blijven sporten en jezelf te verbeteren. Van personal training tot aan begeleiding in de zaal, wij bieden het allemaal. Wil je afvallen of juist aankomen? Heb je andere doelen of wil je gewoon lekker sporten in Tiel? Dan ben je bij ons aan het juist adres.

Wat kost onze sportclub in Tiel?

Bij onze sportclub in Tiel bieden wij goede prijzen aan voor ieder wat wils. Mocht je bijvoorbeeld veel hebben aan groepslessen, dan kun je deze uiteraard bij ons volgen. Er zijn verschillende abonnementen waaruit je kunt kiezen. Zo kun je voor een abonnement van 6 maanden gaan, maar ook voor een jaar of nog langer. Hoe langer je abonnement is, hoe minder geld je per maand betaalt. Vaak blijf je met abonnementen gemotiveerd en heb je minder omkijken naar je budget, omdat je een vast bedrag per maand betaald. Verder zijn er natuurlijk ook speciale prijzen voor studenten, jongeren en families, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. We hopen je snel te zien in onze sportclub in Tiel.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This