0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

TEAM

Sporten zit in ons DNA. Daarom werken wij in ons team alleen met personal trainers die sporten ‘ademen’ en snappen wat persoonlijke aandacht en effectieve begeleiding is. Ze houden het overzicht, zijn doelgericht en zorgen ervoor dat sporten deel uit maakt van jouw gezonde leefstijl.

MAHMUT

Ik ben Mahmut Artan, eigenaar van MA Lifestyleclub. Ik heb al vanaf mijn jeugd een passie voor sport en bewegen, met name bewegen op muziek. Zelf ben ik op mijn vijftiende begonnen met jazz dance en niet veel later kreeg ik de kans om zelf les te geven.

Ik ben verschillende cursussen gaan volgen op het gebied van dans en later aerobics en steps. Vanaf 1999 ben ik werkzaam bij Body Dynamics en inmiddels ben ik na het behalen van verschillende diploma’s allround fitness en groepsfitness trainer en gespecialiseerd in Medisch fitness en Diabetes.

De groepslessen die ik geef zijn onder andere: Body jam, Bodycombat, Body pump, Cxworks, Grit, Bootcamp, Streetdance, Hip-Hop, en Zumba.

Mijn doel is om de juiste sfeer te creëren in mijn sportschool, zodat ieder zich op zijn gemak voelt. Als men door middel van bewegen een gezonder en vitaler leven leidt, geniet ik nog meer van mijn vak.

SANDRA

Fitness makes me happy!

Geldt dat ook voor jou of juist helemaal niet? Doe mee en ik deel mijn ‘happiness’ met jou. En nee dat is geen loze kreet. Dat is juist fun, hard trainen en genieten! Jawel; genieten.

Zowel tijdens het trainen als na het trainen omdat je het kan, omdat het je is gelukt, omdat je jouw grens hebt verlegd of omdat je lol hebt! Ik kan nog meer redenen bedenken, maar ik hoor graag wat jouw redenen zijn.

Spreken daarnaast de woorden fit, kracht en fun je aan, kom dan meetrainen. Spreken de woorden je totaal niet aan, dan nodig ik je zeker uit om mee te doen zodat ik je kan laten ervaren hoe leuk het is. Zoals gezegd fitness makes me happy en ik deel het graag met jou!

Tot snel,
Sandra

JACQUELINE

Al ruim 13 jaar huppel en spring ik mee in de groepslessen van Mahmut, sporten is nog steeds mijn grote ding.

Op de dagdelen ben ik aanwezig achter de receptie/bar of in de fitness.

Het ontvangen van mensen vind ik leuk en geef dan ook iedereen een warm en hartelijk welkom.

Het huiselijke gevoel is bij onze Life Style club dan ook zeker aanwezig en is een drempel helemaal niet nodig. Graag maak ik een vers sapje of een lekkere smoothie.

De avonden zijn weer voor het huppelen en springen in de super leuke groepslessen en doe je gewoon lekker mee. Sporten is fijn, leuk , en gezond; daarbij heb je ook nog eens resultaat en zit je veel lekkerder in je velletje

ROOS

Mijn naam is Roos Vos, 18 jaar oud. Sinds mijn 7e jaar heb ik streetdance gevolgd bij Mahmut, naar mate ik ouder werd ben ik gaan turnen bij een selectie groep. Na het turnen heb ik gevoetbald en uiteindelijk ben ik toch vanaf mijn 16e gaan fitnessen en groepslessen gaan volgen, voornamelijk de groepsles Grit.

Mijn ervaring met fitnessen en groepslessen bij Mahmut zijn erg uitdagend, iedere keer leer ik nieuwe oefeningen om mijzelf goed door te kunnen ontwikkelen.

Zonder sport zou ik mij niet goed voelen, voor mij betekent sporten erg veel. Ik houd van nieuwe uitdagingen en daarom werk ik nu bij MA Lifestyleclub. Sporten is niet alleen gezond, maar onderling is het ook altijd erg gezellig. Momenteel ben ik in een leerproces voor een specifieke opleiding/cursus in fitness. Deze ga ik in 2017 volgen. Ik ben erg behulpzaam en deel graag mijn ervaringen met je!

DILSAH

Mijn naam is Dilsah, 20 jaar oud. Als afgestudeerd pedagogisch medewerker ben ik werkzaam bij de kinderopvang van MA Lifestyleclub. Daarnaast zul je mij vaak aan het werk zien achter de balie en bar!

Shares
Share This