0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl
Abonnementen

Vitality center

Voor vitaliteit en balans

Vitality center

Voor vitaliteit en balans

Mindfit stress release

Ervaar de heerlijke Mindfit les, waarbij de docent je meeneemt op een rustgevende reis. De fysieke oefeningen bestaande uit Tibetaanse yoga, core oefeningen, Pilates in combinatie met mentale oefeningen (ademhaling, bodyscan, aandachtstraining en ontspanning) geven je lichaam een fijne inspanning en je hoofd een fijne ontspanning. Laat alle spanning en stress van je afglijden en geniet van een diepe ontspanning. Na afloop zul je heerlijk ontspannen en verkwikt zijn.

 

 

Yoga Ashtanga

Yoga Ashtanga is een vorm van poweryoga waarbij je bloedsomloop op gang komt en afvalstoffen uit het lichaam verwijderd worden. De innerlijke kracht en stabiliteit worden bevorderd.  Ook zorgt het voor een verbetering in je flexibiliteit en lenigheid.

Yoga Ashtanga wordt als cursus aangeboden. De cursus heeft een mooie opbouw waarin de zonnegroeten A en B en reeksen van Yoga houdingen aan bod zullen komen. Daarnaast is er extra aandacht voor de ademhaling.

 

Bodyflow

Geniet van bewegingen uit yoga, Tai chi en Pilates en ontdek de balans in jezelf. Bodyflow is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Daarnaast wordt er kracht toegevoegd aan de buik- en rugspieren. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen. De variatie in Bodyflow zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

 

Pilates

Ervaar de kracht van Pilates. Of je nu man of vrouw, jong of oud, stijf of soepel bent: Pilates is voor iedereen gunstig. Het helpt om je lichaam te versterken, soepeler te maken en is een ideale bewegingsvorm voor als je een hele dag achter de computer zit. Pilates helpt om je houding te verbeteren en om rug- en nekklachten te verhelpen en te voorkomen. Bij Pilates ligt het accent meer op sportief bezig zijn en is er veel aandacht voor het juist uitvoeren van de bewegingen.

Vitality Foodplan

Lekker en gezond eten en daarmee toewerken naar wat je graag wil bereiken. Zo moeilijk is dat niet, toch? Toch lukt het vaak niet. 5% van ons gedrag is bewust en gepland. De overige 95% is onbewust en gaat op ‘de automaat.’ Het foodplan bestaat uit een handige app met daarin iedere week een persoonlijk voedingsadvies. Makkelijke en lekkere recepten, waarbij rekening wordt gehouden met wat je niet lust. Daarnaast heb je een vaste voedingscoach om zo de kennis over voeding en eten te vergroten en daarnaast inzichten in jezelf te geven. Zo houd je de focus op je doelstelling: afvallen, gezond eten of aankomen.

 

WORKSHOPS

Aanbod workshops start april/ mei 2024

  • Yoga ashtanga
  • Mindfit – stress release
  • Bodyflow
  • Shapes & relax

 Prijzen

Workshops                           69,00
Losse les                               15,00
Strippenkaart 5 x                67,50   (6 maanden geldig)
Strippenkaart 10 x           130,00   (6 maanden geldig)
Abonnementen al vanaf 39 euro per maand

Vitality foodplan
Voedingsadvies inclusief persoonlijk weekmenu & wekelijkse groepscoaching 18 euro per week.
Voedingsadvies inclusief persoonlijk weekmenu & wekelijkse individuele coaching 24,95

Het Vitality center

Het Vitality center biedt een sfeervolle plek met een aanbod gebaseerd op vitaliteit en balans. Dé plek om te ervaren en te zijn wie je bent en te ontdekken waar je naartoe wil bewegen in je leven.

Vitaliteit is levenskracht en energie en is meer dan alleen gezond zijn. Het is de energie om dingen te doen of aan te pakken. Het is daarnaast ook de flexibiliteit en beschikbaarheid over de fysieke, mentale en emotionele bagage om de dingen ook daadwerkelijk te doen of aan te pakken. Balans betekent een evenwicht tussen inspanning en ontspanning, lichamelijke en geestelijke activiteiten, tijd voor jezelf en tijd voor anderen.

Ons aanbod voor vitalliteit & balans bestaat uit:
* Beweging: werken aan lenigheid, kracht, balans & ontspanning
* Stress en burn-out klachten: uit het hoofd in het lichaam door beweging
* Eenzaamheid: het bieden van sociale interactie en activiteiten
* Overgewicht & gezond eten: coaching naar een gezond lichaamsgewicht

Vitality center
Latensteinseweg 21, Tiel
Info@vitality-center.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This