0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl
Abonnementen

Contact

Jazeker, het klopt….…ons aanbod is groot, daarom snappen we het als je hierover vragen hebt en wellicht advies wilt. Wil je graag meer informatie over onze groepslessen, begeleiding of personal training? Vind je het juist prettiger persoonlijk contact met ons te hebben, maak dan afspraak met ons of kom vrijblijvend eens langs bij MA Lifestyleclub. We komen graag in contact met je en helpen je graag een keuze te maken in ons aanbod.

Fitness Tiel

Het geheim tot een gezond en prettig leven is nog altijd niet zo simpel. Je moet best veel doen om een goed leven te kunnen leiden. Zo moet je gevarieerd en gezond eten, ook is het belangrijk dat je voldoende buiten bent. Door genoeg te bewegen, zorg je ervoor dat je je lichaam niet verwaarloost en voel je je ook nog eens een stuk beter. Dit zorgt ervoor dat je je niet alleen fysiek beter voelt, maar ook mentaal vooruit kan gaan. Door gebruik te maken van onze fitness in Tiel kun je daar voor zorgen. In onze sportclub in Tiel vind je alle benodigdheden die bij jouw work-out passen. 

Wat kost fitness in Tiel bij ons?

Natuurlijk wil jij je leven zo goed en gezond mogelijk houden, daarom wil je er zoveel mogelijk uit halen, maar geld speelt uiteraard toch ook wel een rol. Daarom zorgen wij ervoor dat fitness in Tiel bij ons betaalbaar is voor iedereen. Voor jongeren, studenten en families hebben wij aparte abonnementen die nog goedkoper zijn dan onze standaard abonnementen. Je kunt bij ons fitnessabonnementen afsluiten voor een halfjaar, een jaar of zelfs twee jaar. Het voordeel van een langer abonnement, is dat je steeds minder betaalt per maand. Zo ben je dus goedkoper uit en kun je langer bij ons terecht voor fitness in Tiel. Verder kun je fitness ook combineren met groepslessen. Hoewel dit niet voor iedereen werkt, zorgt dit er bij sommige mensen voor dat ze nog gemotiveerder zijn en nog meer uit zichzelf kunnen halen.

Wat bieden wij naast fitness in Tiel aan?

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat bedrijven en organisaties ook door krijgen dat sporten een belangrijk onderdeel is van het leven. Daarom bieden wij bedrijfssport aan. Je kunt dus gemakkelijk bij ons terecht voor fitness in Tiel, maar ook voor fitness voor je werknemers. Dit heeft enkele belangrijke voordelen:

  • Als je je werknemers bij ons laat sporten, zorgt dit ervoor dat ze beter kunnen presteren op het werk. Je werknemers zullen zich namelijk beter voelen en er komt ook meer zuurstof vrij in de hersenen waardoor ze zich beter kunnen concentreren.
  • Het verhoogt indirect het immuunsysteem van je werknemers als je gebruikmaakt van onze bedrijfssport. Hierdoor zul je minder verzuim hebben en heb je dus gezondere werknemers op het werk.
  • Samen sporten zorgt ook voor een goede band tussen je werknemers.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This