0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

BEAUTY & LIFESTYLE

DILBER HAZER

SKIN BOUTIQUE

Skin Boutique beautysalon is een jonge en frisse allround beautysalon gevestigd aan de Hertog Karellaan 134 a in Tiel.

Naast alle basisbehandelingen die een allround schoonheidssalon biedt, heeft eigenaresse Dilber Hazer zichzelf ook verdiept in andere specialismen. Enkele van deze specialismen zijn: microdermabrasie, tanden bleken, permanente make-up, LVL-wimperlifting en huidverbetering.

De passie en liefde van eigenaresse Dilber gaat te allen tijde uit naar de wenkbrauwstyling. De salon biedt vele mogelijkheden omtrent het stylen van de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden gevormd middels verschillende technieken, geshapet met henna, speciale wenkbrauwverf, brow sculpting of permanente make-up.

De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd op afspraak. U kunt natuurlijk altijd langskomen of telefonisch contact met ons opnemen.

Skin Boutique beautysalon: 06-38683403

Masseur

Nieuwe Masseur bij MA Lifestyle Club!!!

Laat je ontzorgen met een massage. Specialisatie in diverse soorten massages met BASisMasseur

Een massage is een ontdekkingsreis naar jezelf.
Je lichaam voelen is enorm belangrijk! Een massage streelt al je zintuigen en is de manier om lichamelijk en geestelijk lekker te ontspannen.

Bas Vermeulen.
Vanaf 2014 heeft hij veel ervaring opgedaan in het masseren via opleidingen, cursussen, trainingen en de praktijk. Als masseur heeft hij diverse soorten massage in zijn pakket, zoals; ontspanning-, klassiek-, ayurvedisch-, stoel-, hotstone-, triggerpoint-, en yogamassage. Bij een vervolgafspraak combineert hij vaak al een aantal massagevormen om de klacht op maat te verlichten.

Voedingscoach
Bas is ook opgeleid tot orthomoleculair voedingscoach. Als voedingscoach begeleid hij cliënten op individueel niveau in het duurzaam verbeteren van hun lifestyle, zodat cliënten een vitaal uitgebalanceerd lichaam en geest krijgen en behouden. Door het gezondheidspatroon positief te beïnvloeden worden positieve effecten behaald.

Heb jij een lichamelijke klacht of een blessure of wil je een keer lekker gemasseerd worden? Of wil je meer weten over voeding en lifestyle, maak dan snel een afspraak.
Bas is iedere maandag van 19.00-22.00 uur aanwezig.

Je kan aan de balie een afspraak inplannen! Daar staan ook de tarieven vermeld.

BAS VERMEULEN

Shares
Share This