0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

BEAUTY & LIFESTYLE

DILBER HAZER

SKIN BOUTIQUE

Skin Boutique beautysalon is een jonge en frisse allround beautysalon gevestigd aan de Hertog Karellaan 134 a in Tiel.

Naast alle basisbehandelingen die een allround schoonheidssalon biedt, heeft eigenaresse Dilber Hazer zichzelf ook verdiept in andere specialismen. Enkele van deze specialismen zijn: microdermabrasie, tanden bleken, permanente make-up, LVL-wimperlifting en huidverbetering.

De passie en liefde van eigenaresse Dilber gaat te allen tijde uit naar de wenkbrauwstyling. De salon biedt vele mogelijkheden omtrent het stylen van de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden gevormd middels verschillende technieken, geshapet met henna, speciale wenkbrauwverf, brow sculpting of permanente make-up.

De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd op afspraak. U kunt natuurlijk altijd langskomen of telefonisch contact met ons opnemen.

Skin Boutique beautysalon: 06-38683403

Masseur

Nieuwe Masseur bij MA Lifestyle Club!!!

Laat je ontzorgen met een massage. Specialisatie in diverse soorten massages met BASisMasseur

Een massage is een ontdekkingsreis naar jezelf.
Je lichaam voelen is enorm belangrijk! Een massage streelt al je zintuigen en is de manier om lichamelijk en geestelijk lekker te ontspannen.

Bas Vermeulen.
Vanaf 2014 heeft hij veel ervaring opgedaan in het masseren via opleidingen, cursussen, trainingen en de praktijk. Als masseur heeft hij diverse soorten massage in zijn pakket, zoals; ontspanning-, klassiek-, ayurvedisch-, stoel-, hotstone-, triggerpoint-, en yogamassage. Bij een vervolgafspraak combineert hij vaak al een aantal massagevormen om de klacht op maat te verlichten.

Voedingscoach
Bas is ook opgeleid tot orthomoleculair voedingscoach. Als voedingscoach begeleid hij cliënten op individueel niveau in het duurzaam verbeteren van hun lifestyle, zodat cliënten een vitaal uitgebalanceerd lichaam en geest krijgen en behouden. Door het gezondheidspatroon positief te beïnvloeden worden positieve effecten behaald.

Heb jij een lichamelijke klacht of een blessure of wil je een keer lekker gemasseerd worden? Of wil je meer weten over voeding en lifestyle, maak dan snel een afspraak.
Bas is iedere maandag van 19.00-22.00 uur aanwezig.

Je kan aan de balie een afspraak inplannen! Daar staan ook de tarieven vermeld.

BAS VERMEULEN

Anja Bongaards

Gewichtsconsulente

Nieuwe gewichtsconsulente bij MA Lifestyle Club

Laat je deskundig helpen met je voedings- en leefpatroon. Anja werkt samen met MA Lifestyle Club tijdens het programma ’10 weken eet en train je fit’.

Anja Bongaards

Vanaf haar jeugd is zij al geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Ze werkt graag met mensen die verlangen naar een betere gezondheid en niet willen werken met een dieet. Tot juli 2018 is ze werkzaam geweest in de zorg en heeft toen besloten om volledig te gaan voor haar bedrijf Gezond Levensplan.

Gewichtsconsulente

Twee jaar geleden heeft ze haar diploma gewichtsconsulente behaald. Zij is BGN geregistreerd. Kijk eens op: vergoedingen, want het kan goed zijn dat ook jij via je aanvullende verzekering in aanmerking kunt komen voor vergoeding bij het afnemen van een consult.

Als gewichtsconsulente werkt ze op een unieke manier. Klanten worden van stap voor stap geholpen naar een gezondere levensstijl met blijvend resultaat. Daarbij houdt ze rekening met de voorkeuren in het eetpatroon van iedere klant.

Zelf heeft ze ruim twee jaar geleden haar ideale gewicht bereikt en weten te behouden. De klanten die zij tot nu toe heeft geholpen zijn erg tevreden met hun resultaat. Zij is zeer gepassioneerd over haar werk en wil ook jou graag helpen.

Als jij graag geholpen wil worden naar je ideale gewicht, dan mag je een mailtje sturen naar info@gezondlevensplan.nl. Geef daarbij duidelijk aan wat je wensen zijn. Anja neemt dan op werkdagen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Shares
Share This