0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

word fit. blijf fit.

Vitality Foodplan

Het Vitality foodplan-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Er wordt gebruik gemaakt van het BenFit programma en app.
Je wordt begeleid door een voedingscoach en samen gaan jullie aan de slag om voor jou een gezonde lifestyle te realiseren.

d

Word fit

Blijf fit

Vitality Foodplan

Het Vitality Foodplan-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Er wordt gebruik gemaakt van het BenFit programma en app.
Je wordt begeleid door een voedingscoach en samen gaan jullie aan de slag om voor jou een gezonde lifestyle te realiseren.

Voedingsadvies

Het Vitality foodplan programma geeft je via de BenFit app een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie.
Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport.

Het voedingsadvies is gezond, gevarieerd, regelmatig, voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum.

Eten wat jij lekker vindt

Is er iets wat je niet wilt eten, dan kan je dat veranderen en draagt de BenFit app alternatieven aan. Je geeft bij de intake aan wat je niet lust, bijvoorbeeld varkensvlees, vis of spruitjes. Je kunt ook opgeven welke voorkeuren je hebt qua voeding. Denk aan: eiwitrijk, puur en onbewerkt, vegan, suikerarm, ketogeen of aan de schijf van 5. Ook kan er met het schema rekening houden met een eventuele allergie of een intolerantie zoals gluten, lactose, noten of nachtschade groente.

Gezond eten en balans creëren

Het foodplan is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van het Vitality foodplan: Gezond bewegen en Relax.

bedrijfs fitness

Start nu

Beter voor jezelf zorgen?

Dat doe je goed!

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This