0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Pole fitness bij MA Lifestyle club

“Als jong meisje was ik altijd aan het dansen en dat is eigenlijk nooit gestopt”, aldus Sara.
Toen Sara in aanraking kwam met pole fitness, wist zij dat zij dat ook graag wilde doen. Dit startte met het eigen maken van de basisbewegingen en vervolgens is zij bij veel shows gaan kijken, om daarvan verder te leren. “Het was oefenen, oefenen en nog eens oefenen,” zegt Sara.
Op een gegeven moment is Sara zelf show-acts gaan maken en heeft zij aan het Nederlands en Europees kampioenschap pole fitness meegedaan. “Ik ben bij beide kampioenschappen eerste geworden en werd daarna steeds meer gevraagd voor optredens en opdrachten.” Bij het door haarzelf opgezette eigen bedrijf stroomden de opdrachten binnen vanuit binnen- en buitenland en Sara heeft in die periode haar skills verder uitgebreid naar steltlopen, aerial acrobatic en vuurspuwen. “Ik heb ook opdrachten gedaan voor Cirque du Soleil, maar helaas is dat gestopt toen de Covid pandemie over de wereld raasde.”
Nu ligt de focus van Sara meer op het lesgeven in pole fitness. “Daarbij is het belangrijk dat mijn instructies goed opgevolgd worden, om zo het oplopen van blessures te voorkomen.”
Voor pole fitness is er uithoudingsvermogen, spierkracht en wat doorzettingsvermogen nodig. Er is een vaste opbouw in de lessen, waarbij ook aandacht is voor een goede warming-up en cooling down.
“Ik vind pole fitness zelf nog steeds heel erg leuk en ik denk dat ik door mijn kennis en ervaring het anderen goed aan kan leren.”

Gratis proefles

Proefles personal training

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This