0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl
Abonnementen

Cookie- en privacybeleid

Cookie- en privacybeleid

Cookie- en privacybeleid MA Lifestyle Club

Op de website van MA Lifestyle Club wordt gebruik gemaakt van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op je computer worden opgeslagen bij het bezoeken van deze website.

Wat doen deze tekstbestandjes?

Deze bestandjes zorgen ervoor dat de website goed functioneert en daarnaast worden eerder ingevulde gegevens onthouden, zodat je deze niet telkens opnieuw hoeft in te vullen. Cookies hebben geen invloed op de veiligheid van je computer. Je kunt cookies accepteren, maar ook uitschakelen. Hiervoor krijg je een melding bij de eerste keer dat je onze website bezoekt, of via je browserinstellingen.

Nadat je op onze website bent geweest, kunnen we je makkelijker bereiken. Dit kan bijvoorbeeld door je achteraf via social media informatie aan te bieden, zoals een aanbieding.

Hieronder staat een overzicht van de cookies die op deze website gebruikt worden

Met analytische cookies kunnen we het websitebezoek meten: bijvoorbeeld hoe vaak onze site wordt bezocht en naar welke informatie bezoekers zoeken. Zo weten we welke delen van de site populair zijn en hoe we onze website kunnen verbeteren. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen.

Met Google Analytics weten we hoe je op de website gekomen bent en hoe je de website gebruikt. Deze statistieken gebruiken we om de website doorlopend te verbeteren, zodat jij de best mogelijke ervaring hebt op onze website. Dit cookie komt van Google en wordt maximaal 26 maanden bewaard.

Met marketing cookies kunnen we je gericht aanbiedingen tonen, waar je wat aan hebt. Deze cookies worden gebruikt om reclame mee aan te bieden.

Social media buttons

De social media knoppen op deze website zijn opgenomen om pagina’s te kunnen delen via social media netwerken zoals Linkedin en Facebook. Als je op deze knoppen klikt worden je persoonsgegevens verwerkt door het desbetreffende social media netwerk. Lees de privacyverklaringen van deze media netwerken door om te zien hoe deze netwerken met deze persoonsgegevens omgaan.

 

Foto’s, beeldmateriaal, video en geluidsopnames

Voor onze website, Facebook, Instagram en Linkedin pagina gebruiken wij presentatiemateriaal in de vorm van foto’s, beeldmateriaal, video en geluidsopnames. Hiervoor vragen wij te allen tijde schriftelijke toestemming aan de betrokkene of diens wettelijk vertegenwoordiger.

 

Persoonsgegevens

MA Lifestyle Club behandelt de  – al dan niet via de website – aan ons verstrekte persoonsgegevens vertrouwelijk en in overeenstemming met de toepasselijke privacy regelgeving. Deze persoonsgegevens worden zo zorgvuldig mogelijk behandeld en beveiligd.

 

De verantwoordelijke voor de verwerking van je persoonsgegevens is:

Mahmut Artan

Lutterveldweg 3

4005 LD  Tiel

 

Inschakelen van derden en doorgifte van persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden uitsluitend aan derden verstrekt als dat voor de dienstverlening of op grond van een wettelijke verplichting nodig is.

 

Inzien en aanpassen gegevens

Je gegevens kunnen worden ingezien, aangepast of uit onze bestanden verwijderd worden. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@MALifestyleclub.nl Wij nemen dan contact op en kijken hoe wij de aanpassing zo snel mogelijk kunnen doorvoeren.

 

Klacht indienen

KLachten over de wijze waarop persoonsgegevens verwerkt zijn, kunnen via info@MALifestyleclub.nl worden gemaakt. De klacht wordt in behandeling genomen en daarop zo spoedig mogelijk gereageerd. Ontevreden met de afhandeling van de klacht? Daarover kan contact worden opgenomen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Wij nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat onze website virusvrij is, maar kunnen dat helaas niet garanderen. Onze website maakt gebruik van een beveiligde netwerkverbinding via Secure Socket Layer (SSL). Ook nemen wij passende maatregelen om onze gegevensbestanden te beschermen tegen onrechtmatige toegang. Dit doen wij door actuele virusscanners en beveiligingsprogramma’s te gebruiken.

 

Aanpassing cookiebeleid

Dit cookie- en privacybeleid kan tussentijds aangepast worden om veranderingen bekend te maken. De up-to-date versie is altijd vindbaar op onze website.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

 

 

 

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderopvang

Wij bieden kinderopvang op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

© 2022 MA Lifestyle Club  |  Algemene voorwaarden |  Privacybeleid

Shares
Share This