0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Lekker bezig, met goed resultaat

‘Henry heeft vanochtend de vierde Health check gedaan, met een heel goed resultaat. Echt top gedaan van hem.’ Deze app ontvingen wij van een teamlid. Dan word je toch benieuwd, dus op zoek naar Henry!

Henry bleek niet zo moeilijk te vinden. Hij komt regelmatig bij ons sporten. Henry, vertel eens wat je hebt gedaan de afgelopen tijd en wat de Health check aangaf. 

‘Ik kom hier drie tot vier keer per week fitnessen en doe af en toe met een groepsles (Pro-fit 50+ of de rugtraining) mee. Fijn dat dit overdag ook kan en er is hier lekker veel apparatuur.

Voordat ik hier kwam sporten heb ik een langdurige blessure gehad, dus toen kwamen de kilo’s er snel aan. Op advies van MA coach Mark heb ik kleine aanpassingen in mijn eetgewoontes gemaakt. Ik ben meer eiwitten en groenten gaan eten en neem af een toe een handje nootjes. In combinatie met het sporten is het me gelukt om mijn lichaamsvet massa met 6 kilo te verminderen. Het is geen lijnen, want ik heb geen trek of honger gehad. Ik ga gewoon zo door, want ik wil nog verder zakken in mijn lichaamsvet massa.

De Health check is een handig apparaat. Het laat je goed zien wat je lichaamssamenstelling is en geeft je hiermee ook de handvatten om te beoordelen of je op de juiste weg zit.’

Henry laat zien dat je zonder streng te lijnen en met sporten op een manier die bij jou past ook resultaat kunt krijgen, aldus Mahmut.
‘Dat heb je goed gedaan, Henry!’

Vanaf Januari start ons ‘back in shape’ programma. Dit is een combinatie programma van bewegen, voedingsadvies en een stukje coaching. Je leest er alles over op deze website en je kunt er natuurlijk ook bij ons naar vragen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This