0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl
Abonnementen

BACK IN SHAPE programma

Laat je binnen MA Lifestyle club begeleiden op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

BACK IN SHAPE programma

Laat je binnen MA Lifestyle club begeleiden op weg naar een gezonde en bewuste levensstijl.

Naam(Vereist)
Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Om het te laten werken, moet het voor jou werken! Daarom kiezen wij voor een flexibel pakket. Dat klinkt vrijblijvend? Nee, dat is het zeker niet. Je krijgt van ons kaders en een optimale begeleiding, maar zodanig ingericht dat het past bij wie jij bent.

Wat houdt dit programma in?

  • Intakegesprek
  • MA lifestyle club health check
  • 3 x per week sporten
  • Persoonlijk fitness schema
  • Voedingsadvies
  • Wekelijks coachingsmoment
  • Wekelijks weegmoment

Intake gesprek – Aan de hand van een aantal vragen gaan we kijken wat jij wil bereiken, in welk tempo je dat wil doen en wat je verwachtingen naar ons toe zijn. Daarna bespreken we wat het plan van aanpak wordt en kunnen we gaan starten.

Health check – Stap 2 is onze Health check, weet wat je lichaamssamenstelling is en waar je de focus op wil gaan leggen. Jij weet wat je doel is, wij weten hoe je daar kunt komen en daar helpen we je graag bij. De Health check zal periodiek herhaald worden.

Drie keer per week sporten – Krachttraining combineren met groepslessen? Het hoeft niet, maar mag wel. Je ontvangt een persoonlijk trainingsschema. Je kunt kiezen uit ons totale sportaanbod (excl. personal training). Afgestemd op jouw doelstelling zullen wij je een advies geven. Na vaststelling daarvan houden we je scherp

Wekelijks coachingsmoment – Live, via whatsapp of telefonisch. We regelen het zoals jij het graag wil hebben. Dit kan ook een combinatie zijn. In het intakegesprek gaan we hierop in. Afhankelijk van de wensen van de deelnemers kunnen er ook wekelijkse coachingsmomenten in groepsverband gepland worden. Je bent hierin flexibel, maar 1 x per week coaching, dat staat vast.

Voedingsadvies en wekelijks weegmoment – Natuurlijk wil je weten of je resultaat boekt, daarom is er een wekelijks weegmoment opgenomen in dit programma. De uitkomst nemen we graag met je door en we zullen je een persoonlijk voedingsadvies voor de komende week geven

Tijdsduur en kosten van het Back in shape programma – Gemiddeld duurt het 66 dagen om een gewoonte aan te leren. Daarom hebben wij gekozen voor een minimale deelname duur van 3 maanden. De kosten bedragen voor leden van MA Lifestyle club €15,- per week en voor niet leden €25,- per week, dit is inclusief 3x per week sporten.

Openingstijden

Maandag, woensdag en vrijdag 06.00 - 23.00 uur

Dinsdag en donderdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 20.30 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderopvang

Wij bieden kinderopvang op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

© 2022 MA Lifestyle Club  |  Algemene voorwaarden |  Privacybeleid |KvK 63734664 | BTW nr. 168116297B02

Shares
Share This