0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

MA Goals & Missions!

Wij hebben een aantal leden van ons geselecteerd die een bijzondere en een persoonlijke verhaal hebben. Wij zijn enorm trots op deze mensen hoe zij hen doel hebben bereikt. Hieronder kunt u lezen hoe de leden het zelf hebben ervaren.

 

 

 

 

Hallo allemaal,

Laat ik mij eerst even voorstellen mijn naam is Lettie Kusters en ik ben 59 jaar.

Ik zal proberen om mijn verhaal kort en bondig te vertellen. Na een aantal jaren keihard gewerkt te hebben kreeg ik in februari 2017 een burn-out. De ene dag kon ik de hele wereld nog aan en de volgende dag werd ik wakker en had na twee woorden gesproken te hebben geen adem meer. Mijn lichaam en geest waren totaal opgebrand en futloos. Na diverse onderzoeken kwam naar voren dat mijn hart 110% werkten en mijn longen 105%. Waarom had ik dan geen controle meer over mijn ademhaling??? Na een aantal bezoeken bij een logopedist bleek dat logopedie mij niet verder zou helpen. Uiteindelijk kwam de diagnose burn-out en ging ik een traject in.
De bedrijfsarts adviseerde mij in juni 2017 om naar een sportschool te gaan. Nu kende ik Mahmut nog vanuit de periode dat ik nog niet zo veel werkte en ik tijd had om naar de sportschool te gaan. Voor mij was de keuze daarom heel snel gemaakt, ik ging weer sporten bij Mahmut dan wist ik zeker dat ik een goede begeleiding zou krijgen.
Mahmut heeft voor mij een trainingsschema opgesteld waar ik mee moest beginnen en naar mate ik vorderde werd dit schema aangepast.

Als ik twee dingen tegelijk moest doen dan ging mijn ademhaling helemaal op hol. Met buikspieroefeningen alleen de benen of armen ging goed maar benen en armen tegelijk dat ging niet. Daar heb ik nog steeds moeite mee ook al gaat het wel beter.
Groepslessen waren voor mij niet te volgen. Toch probeerde ik af en toe wel groepslessen te volgen maar altijd met teleurstellend resultaat. Tot voor 3 weken terug toen kon ik ineens wel groepslessen blijven volgen. Heel trots en blij was ik daar mee. Weer een stap vooruit met dank aan Mahmut en zijn team die mij altijd hebben gesteund en van advies hebben voorzien. Zoals ook toen ik dit jaar artrose aan mijn handen kreeg. Van Mahmut kreeg ik het advies om met polsbanden met haken te gaan trainen. Dit werkt gelukkig goed.

Omdat ik niets meer kon ben ik in het begin van mijn burn-out 14 kilo aangekomen.
Thuis fietsen op de hometrainer was toen geen optie meer, iets wat ik tijdens mijn drukke periode wel probeerde om dagelijks te doen. Ik heb er een half jaar over gedaan om 5 kilo kwijt te raken. Na dat half jaar kreeg ik er nog geen ons meer af, mede doordat ik in de overgang was gekomen. Tijdens de overgang is het ontzettend moeilijk om wat gewicht te verliezen.
Weer op advies van Mahmut (wat ben ik hem dankbaar) ben ik sinds kort vaker gaan eten,
6 x per dag in plaats van 3 keer per dag. Hoewel ik erg bang was om aan te komen werkt het gelukkig wel.

Na 2½ jaar kan ik zeggen dat ik een betere controle heb over mijn ademhaling en dat mijn mentale en lichamelijke gezondheid enorm vooruit is gegaan. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik dit te danken heb aan Mahmut en zijn complete team, die mij 2 tot 3 keer per week aan de bar moed in praten en motiveren om dit vol te houden. Dit samen met medesporters die net als ik regelmatig aan de bar zitten om gezellig met elkaar te kletsen en te gieren. Sorry, als wij soms wat geluidsoverlast maken maar dat komt omdat het zooooo ontzettend gezellig is.

Mahmut, Jacqueline, Lars, Mark en noem ze allemaal maar op, ik ben jullie zo ontzettend dankbaar, dank jullie wel voor alles wat jullie voor mij betekend hebben en nog betekenen.

Groetjes,

Lettie Kusters

 

 

Hallo, 
Mijn naam is Johan en ik ben 51 jaar. Ik voelde mij al erg lang moe, had nergens zin in, sliep erg slecht en had een kort lontje.
Aan het begin van dit jaar ging het gewoon niet meer. Thuis waren ze er inmiddels ook wel klaar mee en werd mij verzocht een hobby te gaan zoeken en wel per direct. Sporten leek mijn vrouw wel een goed idee: afleiding en actief bezig zijn.

Na wat rondkijken in Tiel kwam ik bij MA Lifestyle terecht. De sfeer beviel mij direct goed. Het is een sportschool voor iedereen en ik voelde mij welkom. Iedereen zegt je gedag en een praatje is makkelijk te maken.
Mahmut en Mark begeleiden mij goed bij het fitnessen. Ze houden in de gaten wat ik doe en hoe ik dat doe. Daarbij betrekken zij mij bij bijvoorbeeld het buikspier kwartier.
Ik doe nu ook mee met de groepsles spinnen bij Mark en ook daar voel ik mij welkom. Zwaar dat spinnen, maar wel erg lekker.

Wat heeft het sporten mij opgeleverd? Ik slaap veel beter, mijn conditie is goed en ik kan mij meer ontspannen.
Daarnaast ben ik door gezond eten en te gaan sporten ruim 20 kilo afgevallen.

O ja, en dat thuisfront? Nou, mijn vrouw heb ik in april een app gestuurd met de mededeling dat zij zich de dag erop om 9 uur kon melden bij Mahmut voor een les bodypump.
Ze zei toch dat Sporten gezond was? Dan ook voor haar!
Na er even over nagedacht te hebben is ze gegaan en inmiddels sport ze aardig wat lesjes in de week mee. Leuke groepslessen genoeg bij MA Lifestyle!

Groet,

Johan Briene

 

 

 

Hallo, mijn naam is Saskia Damen. Ik ben zangeres en attractiexploitant .
Vier jaar geleden heb ik een maagverkleining gehad. Deze maagverkleining was niet zomaar een keuze.
Als kind ben ik enorm gepest met mijn overgewicht. Door andere kinderen en zelfs de leerkrachten konden er wat van. Als je dik bent, ben je toch een buitenbeentje. Mensen hebben snel een oordeel, maar zien niet wat ze beschadigen bij iemand door dat gedrag.
Ik heb veel geprobeerd om wat aan mijn gewicht te doen. Helaas wilde dit niet lukken. Ik was een emotie-eter geworden.
Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt dat ik echt van mijn overgewicht af wilde. Deze stap heb ik ook gemaakt. Ik heb een heel traject doorlopen en geloof mij; het was zeker niet makkelijk na de operatie. Ik moest opnieuw leren eten, mijn vet verliezen, maar ook mijn kracht verloor ik. Ik moest alles weer opnieuw opbouwen. Vrij snel ben ik gaan sporten en de kilo’s vlogen eraf. Ik ben nu van 116 kilo naar 69 kilo gegaan.
Mijn leventje is in alles totaal veranderd. Ik sport nu al trouw vier jaar lang drie keer in de week! Er is een reden waarom ik zo trouw sport. Het afvallen gaat het eerste jaar snel, maar je moet het daarna weer helemaal zelf doen. Het eerste jaar is een hulpmiddel om van je overgewicht af te komen, maar je moet er wel wat voor doen om te blijven wie je nu bent. Nadat ik stabiel was met afvallen, ben ik zwanger geworden van mijn tweede zoontje. Dan kom je in een rare fase. Het ene moment ben je dik, dan ben je slank en dan komen, zoals de meeste wel weten 😉, de zwangerschap kilo’s eraan. De zwangerschap kilo’s in combinatie met de hormonen zorgden ervoor dat ik bang was dat ik voor niets bezig was geweest. Maar ik bleef tot het laatste moment sporten bij MA Lifestyle en ook na de bevalling was ik alweer vrij snel op de been om van mijn zwangerschap kilo’s af te komen. Samen met Mahmut Artan heb ik gekeken hoe ik het beste weer alles op kon gaan bouwen en dat ging gelukkig allemaal vrij snel weer goed. Inmiddels ben ik 8 maanden verder en zit ik, op 800 gram na 😁, weer op mijn oude gewicht van 69 kilo.
Waar een wil is, is een weg. Hoe je de weg bewandelt met afvallen, is ieder zijn eigen keuze en verdient respect. Ik doe dit door lekker te sporten, zes keer per dag te eten en voldoende te drinken! 💪🏻
Liefs Saskia

 

 

 

Hallo,
Ik ben Thijs Warmerdam. Achttien jaar geleden ben ik geboren met allerlei complicaties. Dit kwam omdat ik tijdens de zwangerschap een hersenbloeding heb gehad. Tijdens de eerst maanden van mijn leven heb ik ook tot drie keer toe op sterven gelegen. Toen ik eenmaal stabiel was zeiden de artsen dat ik in principe de rest van mijn leven aan apparatuur in bed zou liggen. Vandaag de dag geef ik ze allemaal het nakijken.
Mijn broertje, zus en vader hebben mij altijd gestimuleerd om zo zelfstandig mogelijk te zijn en zoveel als mogelijk alles mee te doen. Zo ben ik vorig jaar samen met hun bij MA Lifestyle gaan sporten. Mijn lijf beperkt mij aan alle kanten maar door te sporten verbeter het merkbaar.
Eigenlijk vond ik het aan het begin erg moeilijk om een sportschool in te gaan. Al die mensen met prachtige lichamen en dan ik. Maar Mahmut, Mark (Hennie) en de rest van het team hebben mij van begin af aan goed opgevangen en het gevoel gegeven dat ik er ook gewoon thuis hoor. Ondertussen begin ik ook al aardig wat mensen te kennen. Ze helpen mij en geven tips hoe ik de oefeningen moet/kan doen.
Ik zou over een jaar of 10 wel een echt sportlichaam willen hebben, maar weet dat ik daarmee de lat wel heel hoog leg. Maar ja, hoe hoger de lat hoe beter het resultaat. Mijn levensmotto is dan ook:
“KAN KUNNEN”, alles is mogelijk, beperkingen zitten vooral in je eigen hoofd.
Met de groeten van Thijs.

 

Beste lezer,

Ik ben Emin Geckalmis, ik zal mezelf even voorstellen:

Ik ben inmiddels 25 jaar oud. Het begon allemaal in 2015: Tijdens het voetballen raakte ik zwaar geblesseerd. Ik scheurde mijn kruisbanden tijdens een wedstrijd en moest meteen door naar het ziekenhuis. Je weet vast hoe dat gaat! ziekenhuizen. Met slecht nieuws, kreeg ik te horen dat een operatie noodzakelijk was en ik misschien niet meer zou kunnen voetballen i.v.m. mijn knie. Dus om geen risico te nemen en goed na te denken over mijn herstel heb ik jammer genoeg besloten te stoppen met voetbal.
In de loop van de tijd, heb ik een flinke gewichtstoename gehad en woog ik al snel 110 kilo. Jaja dat is schrikken!

Na het herstel van mijn kruisband besefte ik al snel dat ik wat aan mijn gewicht moest doen. Mijn nieuwe hobby werd fitness. Ik zat niet lekker in mijn vel en was erg ongelukkig maar nadat ik beetje bij beetje verandering zag komen deed het mij goed en was ik extra gemotiveerd. In het eerste jaar was mijn doel was afvallen. Het is mij gelukt om af te vallen en als snel werd mijn nieuwe hobby een way of life. Ik keek altijd vooruit en stelde kleine doelen, realistisch en haalbaar. Na veel vallen en opstaan was stoppen geen optie meer!
Vandaag de dag weeg ik 85 kilo, los van mijn huidige gewicht heb ik ook een succesvolle fotoschoot gehad met een vetpercentage van 9% alleen woog ik toen natuurlijk minder dan 85 kilo. Dit was voor mij een droom/doel die uit is gekomen: jarenlang trainen, geduldig zijn en letten op mijn voeding. Het aller belangrijkste: Vertrouwen en geloven in mijzelf, door zo de strijd aan te gaan is het mij uiteindelijk gelukt. Dus wat ik wil meegeven is, als ik dit kan waarom zou jij het niet kunnen?
Ik heb geen genoegen genomen met dit resultaat. Ik kijk uit naar een volgende stap: in de toekomst wil ik een keer deelnemen aan een Men’s Fysiek wedstrijd. Als alles volgens plan verloopt heb ik mijn eerste wedstrijd in december.
Op deze manier hoop ik anderen te inspireren en een kijk te geven in mijn leven en wat ik allemaal heb moeten doorstaan, het leven is vol verassingen. Hierbij hoop ik de lezers extra te motiveren met waar ze bezig mee zijn! Vergeet niet, na regen komt zonneschijn!

Ik wens jullie succes!

Emin

 

 

 

 

 

Hallo, ik ben Emre Kilic en ben 22 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Tiel. Twee jaar geleden ben ik begonnen bij MA lifestyle om mijn lichaam te veranderen, zowel conditioneel als de vorm ervan. Overgewicht was altijd al een probleem voor mij en dit wil ik altijd al graag veranderen. Ik begon bij MA lifestyle met de lessen kickboksen te volgen, omdat ik dit altijd al heel leuk heb gevonden en je verbrand er heel veel calorieën mee. Met de tijd werd het kickboksen voor mij steeds leuker en interessanter.
Na 3 maanden kickboksen bij MA lifestyle ben ik naar de Traning Factory Culemborg gegaan om daar mijn technieken uit te breiden. Ik ging het kickboksen steeds serieuzer nemen en ben zelfs gevraagd om wedstrijden te vechten. Wedstrijden vechten was nooit mijn bedoeling geweest en was voor mij iets nieuws. Het was vooral een sport die ik beoefende om af te vallen en omdat ik het gewoon leuk vond om te doen. Ik ben er mee akkoord gegaan en wilde ondertussen toch wel graag gaan vechten. Ik woog op dat moment ruim 120 kg en zou in de zwaargewicht divisie moeten vechten. Dat was heel zwaar voor een jongen van 1,80 m dus ik wilde eigenlijk eerst afvallen.
Na 6 maanden trainen in Culemborg bij TFC heb ik de overstap gemaakt naar Biënfighters in Amsterdam waar de legendarische trainer Lucien Carbin les geeft. Ik was daar via een vriend terecht gekomen en heb met mijn huidige trainer gepraat over deelnemen aan wedstrijden. Hij vertelde mij dat ik ruim 40 kg af moest vallen om op een verantwoorde manier wedstrijden te kunnen vechten. Vanaf dat moment ben ik met de hulp van mijn voedingscoach (Go4food) in 6 maanden tijd 44 kg afgevallen, omdat ik erg gemotiveerd was om te gaan vechten. Inmiddels heb ik 5 partijen gevochten: 3 gewonnen en 2 onbeslist (gelijkspel). Het kickboksen is voor mij momenteel de eerste prioriteit en train 5 keer per week in Amsterdam.
Het begon allemaal vanuit gezondheid en als hobby, nu wil ik WERELDKAMPIOEN worden! Al die tijd en tot de dag van vandaag train ik bij MA Lifestyle voor kracht en conditie. In 2 jaar tijd heb ik bereikt waar ik nu ben en wil graag duidelijk maken dat NIETS onmogelijk is. Je moet in jezelf geloven en er voor gaan. Jij zelf bent uiteindelijk diegenen die het wel of niet doet.

Gr Emre

 

 

 

 

 

Mijn verhaal:
Mijn naam is Joyce Eekhof en ben 53 jaar.
Ik ben al vanaf mijn 14e jaar al bezig met mijn gewicht. Lijnen, diëten, sporten en zelfs illegale pillen uit Belgie.
In 2017 ben ik bij een longarts terecht gekomen, want inmiddels was mijn gewicht 168 kg en slapen zonder gevaar ging niet meer, had meer apneu’s dan dat er minuten in een uur zitten.
Net voor kerst in 2017 ging ik voor de Gastric bypass Sleeve. En dan moet je daarna gaan sporten. Niet alleen voor het fit zijn maar ook voor je spieren en nieuwe leefstijl.

 

Ik kwam bij MA Lifestyle Club terecht en wordt hier heel goed begeleid en gemotiveerd, met hele goede resultaten zoals jullie kunnen zien op de foto’s.

Ik ben inmiddels iets meer dan 70 kg afgevallen en heb ook veel kennis opgedaan wat betreft voeding en lijfstijl.
Dit is een voorbeeld dat je met goede begeleiding ,voeding en sporten je gewenste streefgewicht kan behalen.

Joyce Eekhof

 

 

 

 

 

 

Hai! Ik ben Angelique, 47 jaar en ook een single proud mom.
In 2017 heb ik een zwaar ongeluk gehad, ik ben aangereden op m’n fiets, meer dan 20 meter door de lucht gevlogen en dus een gigantische klap gemaakt lichamelijk maar zeker ook geestelijk.
Diverse malen geopereerd in mijn gezicht, 4 weken geleden de (voorlopig) laatste operatie gehad.
In mei 2018 ging het slecht met mij, depressief, te zwaar en moe, ik had duidelijk te maken met ptss.
Op aanraden van mijn therapeut, huisarts en fysio ben ik(met een beetje tegenzin) gaan sporten.
Maar vanaf week 1 dat ik begon met sporten bij MA Lifestyle Club in Tiel ging het beter met me!
Ik werd slanker, gespierder maar vooral mentaal sterker.
Ik volg fanatiek diverse lessen bodyshape, bodypump, perfect butt workout, lxr, en ik vind het fantastisch!
De kilo’s en gespierder vind ik heerlijk maar dat ik me mentaal stukken beter voel is fantastisch!
Ik ben er nog niet maar ik ben zeer zeker op de goede weg!
Sporten is voor mij echt een – way of life- geworden ❤️

Liefs van Angelique

Shares
Share This