0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

MA kracht personal training

Berry is 6 maanden geleden gestart met MA kracht- personal training. Samen gericht werken richting zijn doelstelling. Standaard onderdeel van personal training is het MA foodplan. Na een uitgebreide intake is door de MA Lifestyle club gewichtsconsulent een persoonlijk voedingsadvies opgesteld dat afgestemd was op lichaam en situatie. Er is gekeken naar de energiebehoefte van het lichaam, naar de intensiteit van werk en het aantal uren dat er gesport/ bewogen wordt. Dit advies is in een handige app bij Berry aangeboden en werd wekelijks gecheckt op effect en ervaring, waarna bijstelling uitgevoerd werd. 

Berry heeft recentelijk het MA foodplan programma afgerond met 25 kilo minder gewicht op de weegschaal!

“De begeleiding die ik heb gehad en de interesse die getoond is hebben mij goed gedaan. Ik ben nog niet klaar, maar mijn coach geeft aan dat ik het alleen verder kan,” vertelt Berry.

Gewichtsconsulent Dorien geeft aan dat Berry zeker alleen verder kan. Het programma is gebaseerd op de coaching van gezond & lekker eten en Berry heeft daarin zijn draai gevonden.
“Berry weet dat hij altijd welkom blijft voor lichaamsanalyses, tips en een flinke dosis aanmoediging.  Wij zijn supertrots op Berry!”

Vergoeding verzekeraars
De werkwijze van BGN-gewichtsconsulenten heeft er mede voor gezorgd dat veel zorgverzekeraars (delen van) de kosten van de coaching door Dorien vergoeden. Een overzicht van de vergoedingen vind je hier. 

Een vertrouwd adres voor afslankadvies en overig voedingsadvies.
Geïnteresseerden zijn van harte welkom om contact op te nemen. Dorien is bereikbaar via telefoonnummer: 06-12171408 en via email: info@malifestyleclub.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This