0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Voedingsadvies: doen wat goed voelt

MA Lifestyle club teamlid Dorien Briene is gediplomeerd gewichtsconsulent en heeft zich aangesloten bij de overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Zij begeleid mensen op het gebied van voedingsadvies.
Bij afvallen ligt de nadruk in de begeleiding op gezond afvallen zonder dure afslankmiddelen en het beantwoorden van voedingsvraagstukken. De begeleiding kan gedeeltelijk vergoed worden door de zorgverzekeraar.  

Persoonlijk advies
“In de praktijk begeleid ik veelal mensen met overgewicht naar een gezond gewicht,” zegt Dorien: “een goed afslankadvies staat niet in een boekje, het is tenslotte altijd een persoonlijk verhaal.”
Dorien legt uit dat zij onder andere werkt met een analyse van de huidige voedingsgewoontes en dat zij gebruik maakt van een handige app met daarin een persoonlijk voedingsadvies.
De nadruk ligt op lekker en gezond eten, voldoende beweging en het coachend werken richting gewenst eetgedrag.

 

Vergoeding verzekeraars
BGN-erkende gewichtsconsulenten werken niet met afslankmiddelen of maaltijdvervangers en een ‘wonderdieet’ wordt niet opgelegd. “Je moet het in de regel ook niet van dat soort producten hebben. Die leiden misschien even tot gewichtsverlies, maar zorgen vaak ook voor het jojo-effect als mensen stoppen of weer ‘zoals voorheen’ gaan eten,” aldus Dorien.
Stapsgewijs de leefstijl aanpassen is het devies, daar hebben lichaam en geest het meeste baat bij.
De werkwijze van BGN-gewichtsconsulenten heeft er mede voor gezorgd dat veel zorgverzekeraars (delen van) de kosten van de consulten bij Dorien vergoeden. Een overzicht van de vergoedingen vind je hier. 

Een vertrouwd adres voor afslankadvies en overig voedingsadvies.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om contact op te nemen. Dorien is bereikbaar via telefoonnummer: 06-12171408 of via email: info@malifestyleclub.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This