0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Van teleurstelling naar sportieve aftrap nieuw voetbalseizoen

Vandaag, 27 augustus, zouden de dames van RKTVC MO17-1 een toernooi hebben in Hilversum.
Helaas ging dit toernooi niet door en trainen op hun eigen veld bij RKTVC was geen optie. Alle velden waren bezet. Gelukkig waren zij bij MA Lifestyle club van harte welkom. Mahmut Artan liet alles uit handen vallen en verzorgde een uitdagende circuittraining voor dit voetbalteam.

Na afloop gaven de dames van dit team aan dat het een zeer geslaagd alternatief was. Een succesvolle sportieve aftrap van het voetbalseizoen.
‘De circuittraining was uitdagend en confronterend. Eigenlijk moeten we vaker naar de sportclub gaan.’ Daarnaast was het fijn dat de oude en nieuwe teamgenoten elkaar op een fijne manier beter konden leren kennen.

Circuittraining zorgt voor een verhoogde hartslag. Dit komt door de hoge intensiteit en de korte periodes van rust tussen de oefeningen.
Je versterkt hierdoor niet alleen je spieren, maar je werkt tegelijkertijd aan je conditionele uithoudingsvermogen. Je traint op je eigen level, maar wel in groepsverband. Dat geeft een extra motivatie.

Dit is een efficiënte en effectieve training en was voor vandaag een perfect alternatief. Andere sportclubs zijn van harte welkom om contact op te nemen. We kunnen dan samen kijken wat de wens is, om zo te komen tot een waardevolle aanvulling op de andere sporttrainingen, aldus Mahmut Artan.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This