0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Strength development: jezelf krachtig en sterk voelen!

Strength development, wat is dat?
Coaches Mahmut, Sait en Emin vertellen er graag over.
Mahmut: “Met Strength development voel je jezelf krachtig en sterk.” Het is een combinatie van fundamentele kracht – dat is het leren van de technieken en pure kracht; hypertrofie – dat is het opbouwen van spieren.
Strength development is echt anders dan bijvoorbeeld Bodypump, een groepsles die bij veel mensen al bekend is.”

Coach Emin: ”Er zijn 12 workouts bij Strength development die je in volgorde moet doen, ze zijn zorgvuldig ontworpen om kracht op te bouwen in fasen. Het ontwerp is gebaseerd op kracht- en conditie wetenschap. De trainingen moet je in de juiste volgorde doen om zo veilig en effectief het maximale eruit te gaan halen.

Het mooie is, iedereen kan het doen geeft coach Sait aan. Het is toegankelijk voor iedereen. Krachttraining kan behoorlijk intimiderend aanvoelen – het is moeilijk om eraan te beginnen als je je niet zeker voelt of als je bang bent om geblesseerd te raken. Met deze workouts geven we je een goede basis en leren we je de juiste technieken. Zo weet je wat je moet doen en hoe je veilig én effectief kunt trainen. Ook als je altijd al aan krachttraining doet, kunnen we je nieuwe dingen leren en daardoor maak je een verdiepingsslag.”

Coach Mahmut: “Dat je van krachttraining groot en breed wordt, dat is een misvatting. Mensen die er opmerkelijk gespierd uitzien, doen meer dan krachttraining alleen. Zij combineren voeding met specifieke trainingsschema’s. Strength development gaat je sterk maken en kracht geven, maar je gaat er geen groot lichaam van krijgen. Bij dit 12 weken programma ontvang je 3 keer een Health check.  Dat is meten en weten wat Strength development met je lichaam doet.”

“Het effect van deze training is dat je gaat merken dat je zwaarder kunt tillen en je merkt dat je sterkere spieren krijgt. Je wordt strakker. De les is opgebouwd uit gecontroleerde bewegingen waarbij je het gewicht steeds wat verder opbouwt. De motivatie van het trainen in groepsverband en de muziek die erbij gedraaid wordt helpen je om de max uit je training te halen. Daarnaast gaan wij je coachen om de bewegingen goed uit te voeren.”

Strength development:
dinsdag 10:00 – 10:45 uur
woensdag 19:00 – 19:45 uur
vrijdag 19:00 – 19:45 uur
zondag 10:45 – 11:45 uur
Start vanaf 2 april
Vraag ons naar het speciale 12 weken Strength abonnement!

Kom naar ons toe en doe mee!

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This