0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Franka is al 6 jaar lid bij MA Lifestyle club en Irene komt ook alweer 2 jaar naar de groepslessen. Als je aan dit sportieve duo vraagt waarom ze blijven ‘plakken’ bij deze sportclub dan vertellen zij daar graag over.

‘De groepslessen zijn toch telkens weer iets anders en het blijft een uitdaging om het zo goed mogelijk te doen.
Jezelf volop geven in de les om zo het maximale uit jezelf te halen.
Daarnaast geven de coaches de lessen met bezieling. Je merkt aan de manier van lesgeven dat zij er zelf ook plezier in hebben en zich maximaal inzetten om een succesvolle en plezierige les te geven.’ Franka en Irene geven MA Lifestyle club een mooie 9 als beoordelingscijfer.

Sporten geeft je naast een krachtig lijf ook energie, maar het belangrijkste voor allebei de dames is dat zij er een ‘leeg hoofd’ van krijgen. Even alleen maar druk bezig zijn met je lijf maakt dat je geen ruimte hebt om na te denken over alle andere dingen die spelen.
Er is geen ruimte om na te denken over alles wat je gedaan hebt, de afspraken die je nog hebt staan, of je werk. Uit je hoofd komen, lukt het beste door te gaan bewegen. 

De Yogirya/ HIIT en de Bodycombat lessen zijn favoriet bij zowel Irene als Franka. Bodycombat is een intensieve cardio workout waarbij je bewegingen uitvoert, die afkomstig zijn uit diverse Oosterse vechtkunsten als Karate, Taikwondo en Muay Thai. Het is een fel en energiek fitness programma, waarbij je keihard calorieën verbrandt!

‘Soms kijk je tijdens een kick of sprong in de spiegel en dan ziet het er toch ‘iets’ anders uit dan hoe de coach het doet.
Daar hebben we achteraf nog weleens lol om. Dat het lijkt op kikkersprongen, of een sprong met X-benen. Dat hoort er ook bij, plezier hebben. Het is gewoon gezellig om zo samen met een vriendin te komen sporten.’

 

 

Gratis proefles

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This