0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Sporten en afvallen

Afvallen doe je niet alleen door minder te eten.
Meer bewegen en daarmee spiermassa opbouwen is een belangrijk onderdeel van succes. Verder zul je bepaalde gewoontes of patronen moeten doorbreken. Als je dit combineert dan heb je de beste kans van slagen om gewicht te verliezen, zonder jojo effect.

Onze top 5 tips!

1. Nadenken over je eetpatroon is een must. Daar start het mee. Waar zitten mijn zwakke plekken, welke lekkernijen kan ik niet weerstaan? Waarom eet ik als ik niet echt honger heb?

2. Betekent een gezond eetpatroon dat dat je de rest van je leven alleen nog maar ‘sla en wortels’ mag eten? Dat houdt toch niemand vol?! Gelukkig hoeft dat niet! Het gaat om balans. Eén van de bekendste afslanktips is de 80-20-regel. Eet je 80% gezond, dan heb je ruimte om eens te smokkelen. Die overige 20% maakt zo een stuk minder uit.

3. Kauw je eten goed en schep niet twee keer op. Geef je lichaam de kans om dat wat je eet goed te verwerken. Besef jezelf dat je lichaam 20 minuten nodig heeft om jou het signaal te geven dat je vol bent.

4. Bewegen moet, maar niet iedereen vindt de loopband of de hometrainer fijn. Natuurlijk is cardio goed, maar krachttraining levert je veel meer op. Het zorgt dat de spiermassa toeneemt. Deze toename betekent dat je zelfs in rust meer calorieën verbrand. En meer spiermassa ziet er natuurlijk ook strakker uit

5. Voeding, daar moeten we het ook nog over hebben. Denk om je eiwitten inname. Eiwitten geven veel verzadiging en zorgen dat de spiermassa op peil blijft. Eiwitten zitten vooral in eieren, zuivel, vis, peulvruchten en noten. Zorg daarnaast dat je ruim voldoende groenten eet. Groenten zijn rijk aan vitaminen, mineralen, vezels en antioxidanten. Beperk daarnaast je inname van koolhydraten (zoals bv. pasta) en suikers. Over voeding is nog veel meer te vertellen en advies te geven. Dat geven wij je graag.

Doe het samen! 
Gaat het je lukken, alleen? Dat kan erg lastig zijn. Voor je het je beseft verschuift ook deze poging naar de achtergrond in de waan van de dag, of stopt het omdat ‘het niet vol te houden’ is.
Onze Health check geeft in enkele minuten een goed beeld van ‘waar jouw lichaam uit bestaat.’ Onder andere je spiermassa, je gewicht en je vetpercentage wordt gemeten. Deze data geeft een goed vertrekpunt om op weg te gaan naar wat jij wil bereiken.
Hoe je daar kunt komen, dat weten wij. Wij delen onze kennis met jou en geven een deskundige begeleiding. Daarmee bouw jij een gezonde nieuwe gewoonte op, die resultaat gaat opleveren.

Samen met ons gaat het je lukken!

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This