0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Small group training

Daphne, Tamara, Marjolein en Marielle zijn samen een Small Group en worden op wekelijkse basis door personal trainer Mark begeleid.
Ben je ook benieuwd waarom zij hiervoor hebben gekozen? Lees dan verder, want de dames vertellen er graag over.

Deze training geeft veel afwisseling in de oefeningen, aldus Marjolein. Ik leer alle apparaten en oefeningen goed kennen en krijg van Mark veel uitleg. Hij kiest voor een bepaalde opbouw in de oefeningen, met een specifiek doel. Dat is iets wat ik me soms pas besef als ik er al mee bezig ben. Dat komt door zijn uitleg over wat we doen en waar we dit voor doen.
Voor mij is dat heel fijn, want ik maak nu de overgang van de groepslessen naar de fitness, omdat ik de extra uitdaging van de fitness graag wil hebben. Ik wil graag sterker worden en mijn lichaam vormen.
Door mijn nekhernia is persoonlijke begeleiding erg belangrijk. Zo weet ik zeker dat ik de geschikte oefeningen doe en ze op de juiste manier uitvoer.
Mark is streng, maar heeft ook een fijn gevoel voor humor. Hij motiveert mij goed door deze aanpak. Ik ben blij met hem!

Daphne vult de ervaring van Marjolein aan door te vertellen dat Mark haar een drive geeft om door te gaan.
Hij weet heel goed wat mijn grens is en probeert me iedere keer weer uit te dagen en te motiveren om een stapje verder te gaan.
Nee, Mark dat lukt me echt niet! Kom op, zegt hij dan op zijn rustige manier, dat kun je wel!
En wat denk je? Hij heeft gelijk, het lukt wel. Hij weet gewoon heel goed hoe je kracht op een goede manier kunt opbouwen.

Tamara bevestigt wat Daphne zegt en vult graag aan dat wat zij bij Mark leert, dat zij daar ook weer van kan profiteren als ze zelfstandig traint.
‘Ik train 1 x per week in deze groep, maar kom ook zelfstandig trainen in de fitness. Hij leert mij hoe ik de oefeningen goed uitvoer.
Zo fijn hoe hij ons alle vier weet te motiveren om beter te worden’.

Waarom Small Group Training een aanrader is?
Het is zo fijn om jezelf fit en sterk te voelen!
Daarnaast ben je na een training heerlijk ontspannen.

Small Group Training is een mooie combinatie van doelgericht en veilig trainen met de motivatie en het gezelschap van de andere sporters.
Op een tijdstip waarop het uitkomt, onder begeleiding van een personal trainer. Dat het daarnaast ook scheelt in de kosten, dat is mooi meegenomen!

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This