0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Met BenFit lukt het mij wel

BenFit deelnemer Miranda: “Ik ben een enthousiast sporter. Heerlijk vind ik het om gemiddeld 4 a 5 x per week aan de groepslessen mee te doen.
Alleen afvallen hierdoor, dat wilde niet lukken, terwijl dat toch al ruim een jaar een doel van mij was.
Er hoeft gelukkig ook niet zoveel gewicht af, maar 5 kilo minder wegen is toch wel wat ik wil. Daarnaast wil ik gezonder eten en de goede dingen eten.”  

Toen ik over het BenFit programma hoorde, stond mij dat direct aan. Gezond eten volgens de schijf van vijf, geen crashdieet en met een stukje wekelijkse coaching erbij. Ik ben inmiddels 4 weken bezig en het gaat prima! Ik val goed af in gewicht, inmiddels al bijna 5 kilo. Als ik kijk naar wat ik mag eten, dan verbaast dat me echt. Zoveel eten en dan daarbij afvallen, soms krijg ik het niet eens allemaal op.

Ik at te weinig en ook de verkeerde dingen, daar ben ik achter gekomen. Wat mij ook opvalt is dat ik nu minder loom ben
’s avonds na het eten. Ik heb meer energie. Dit voelt echt goed, hoor. De komende weken ga ik nog zo door. Daarna ga ik kijken hoe ik een evenwicht kan krijgen, waarmee ik op gewicht blijf. Dat is het fijne van dit 12 weken programma. Er is ruimte om toe te werken naar een balans.

Ik ga nog even door!

benfit voedingsadvies

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This