0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

MA coach Marleen 2e plaats NK Pole fitness

MA Lifestyle club pole fitness coach Marleen beoefent inmiddels 2 jaar deze sport en heeft altijd al de ambitie gehad om deel te nemen aan wedstrijden en het Nederlandse kampioenschap pole fitness. “Ik had niet gedacht dat ik zo snel al op dit niveau zou komen” aldus Marleen. “In het begin trainde ik bijna iedere dag in een afwisselend schema van paaltraining en stretchen.” Dat was een behoorlijke uitdaging voor Marleens lichaam en is zij terug gegaan naar 3 a 4 x per week een combinatietraining.

Meedoen aan het NK was echt een enorme rollercoaster. “Ik was pas op de tweede dag aan het einde aan de beurt en dat gaf veel spanning. Het fijnste is om vroeg op de dag aan de beurt te zijn om te laten zien wat je kunt, nu heb ik de hele dag die spanning gevoeld.”
“Volgens mij had ik het nog beter kunnen doen, maar ik ben heel blij met mijn tweede plaats op mijn eerste NK!”
Grote droom van Marleen is meedoen met het WK en zelfs aan de olympische spelen. Ook het openen van een eigen paaldans studio staat op haar verlanglijstje.

“Ik vind pole fitness zo leuk omdat er van alles in zit. Het is lenigheid, flow, mobiliteit en kracht. Het voelt voor mij niet als sporten, maar meer als uitlaatklep. Tijdens de trainingen hoef ik nergens anders aan te denken.
Het mooie van deze sport is ook dat iedereen oké is. Lang, klein, gezet of tenger, iedereen helpt elkaar graag.

Marleen is bij MA Lifestyle club pole fitness coach en zet iedere week weer een uitdagende en mooie pole fitness workout neer. De collega’s van Marleen zijn supertrots op het resultaat dat zij behaald heeft op het NK.
Als je zelf ook wil ervaren of pole fitness voor jou de gewenste uitdaging geeft, neem dan contact op met MA Lifestyle club of meld je aan voor een proefles via deze website.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This