0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

MA Lifestyle club sponsor tennisteam Ridderweide 1

Van individueel toernooitjes tennissen naar hecht team met MA Lifestyle club sponsoring

Dit leuke en gezellige team bestaat uit 6 dames die elkaar hebben gevonden in het tennissen. Verschillend qua karakters, maar als tennisteam één.
Ze zijn allemaal ‘bloedje’ fanatiek, maar het samen plezier hebben en vooral veel lachen is de basis.
Tennis is onze verbindende factor zeggen zij zelf.

Wat is er zo leuk aan tennissen? We vroegen het aan de dames. Tennissen is heerlijk tegen een bal aan slaan. Het spel zelf is niet ingewikkeld.
Als het je lukt om een prachtbal te slaan, die niet terug geslagen wordt en dan ook nog eens een punt oplevert, dat is kicken.
Onze grootste prestatie tot nu toe is kampioen worden. Dat was echt super!
Een wildcard voor Wimbledon zal het ook komend jaar niet worden, maar weer kampioen worden in onze eigen klasse is een mooie doelstelling.
Onze standpunt is dat bij twijfel het altijd een punt voor ons is.

Dit najaar staat er een tenniskamp naar Ibiza op het programma. We gaan om onszelf te verbeteren in het spel, natuurlijk. Dat er zon en cocktails bijkomen, dat is het stukje gezelligheid en plezier dat wij graag combineren met het sporten.

Een aantal dames heeft naast het tennissen fanatiek gesport bij MA Lifestyle club. Eén van de dames maakt nog steeds een mooie combinatie tussen tennis en sporten bij MA Lifestyle club.

Toen de behoefte kwam aan sponsoring, was de stap om Mahmut Artan, eigenaar van MA Lifestyle club hiervoor te benaderen snel gemaakt. Wij dragen vol trots zijn logo en naam op onze competitiekleding, aldus het team.

Er rest ons nog één vraag die we voorlegden aan Mahmut; waarom sponsor je dit team?
Dit tennisteam voelt een klein beetje aan als MA Lifestyle club tennisteam. Ze zijn sportief, hebben een goed teamgevoel en gaan voor fitheid en energie. Daar staan wij ook voor, dus daar hoort natuurlijk het MA Lifestyle club logo bij. Ik vind het fijn dat ik dit team nu alweer enkele jaren mag sponsoren en wens hen veel succes!

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This