0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl
Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Het kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten.
Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo.

Kickboksen, zoveel meer dan alleen stoten uitdelen.
Als er iets is dat goed voor de spieren is, dan is het boksen wel. Je traint bij het kickboksen namelijk heel je lichaam.
De spieren in je armen, benen, buik, borst, schouders en rug worden allemaal in de strijd gegooid voor de perfecte stoot.

Je conditie zal in een razend tempo verbeteren. Dit komt doordat je constant in beweging bent.Je trapt, stoot, bukt, draait: je staat nooit stil. Door vaker trainingen te volgen zal je merken dat je conditie snel beter wordt.

In het dagelijkse leven zal kickboksen je helpen mentaal en fysiek sterker worden. Je gaat sterker in je schoenen staan, waardoor je in staat bent om betere keuzes te maken in je leven. Een win-winsituatie dus.
Tevens is boksen een hele goede manier om je frustraties los te laten. In hectische tijden staat je hoofd op ontploffen: boks erop los, laat de stress los.

Maandag 5 september 20.30 uur zal er een proefles kickboksen zijn voor volwassenen(dames en heren).
Zondag 11 september 10.30 uur is er een proefles kickboksen voor kinderen.

Emre Kiliç zal deze lessen gaan geven.
Emre is in 2017 gestart bij MA Lifestyle club  om aan zijn conditie te werken en zijn lichaam te shapen. Hij startte met kickboksen, omdat hij dit leuk vond en er veel calorieën mee verbrand worden. Kickboksen werd zijn passie en hij heeft elders zijn techniek en skills zodanig verder ontwikkeld dat hij aan kickboks wedstrijden kon gaan meedoen. Emre is getraind door de legendarische trainer Lucien Carbin, bij Biënfighters in Amsterdam. Daarnaast heeft hij de mooie prestatie neergezet om in 6 maanden tijd op een gezonde manier 44 kilo af te vallen. Tot op de dag van vandaag traint Emre voor zijn kracht en conditie bij MA Lifestyle club.

Gratis proefles

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This