0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Ik ga gewoon door!

Erkan is MA Lifestyle club lid en afgelopen zomer gestart met een personal trainingstraject.
Voor de eerste keer binnenstappen bij MA Lifestyle club was een logische stap voor Erkan. Hij kent Mahmut al erg lang en hij voelt zich op zijn gemak in deze sportclub.
‘Iedereen komt hier, jong en oud en ik pas daar dus prima tussen.’
Het enige wat ik de eerste keer tegen Mahmut hoefde te zeggen was; help mij, want ik wil er graag beter uitzien.

Mahmut is als personal trainer erg goed, hoor.
Hij pusht goed en soms kiest hij een andere weg om iets toch voor elkaar te krijgen.
Het programma werd steeds een stukje aangepast, door er wat aan toe te voegen, of te veranderen. Er is een goede opbouw. Dat is fijn, want anders moest ik iedere keer hetzelfde doen. Dat werkt voor mij niet motiverend.

Helaas heeft Erkan twee maanden geleden door een nare val van de trap een flinke schouderblessure opgelopen, waaraan hij zelfs geopereerd moet worden. Het programma dat Mahmut samen met hem opgesteld heeft kan niet meer uitgevoerd worden.

Voorlopig zal het programma aangepast uitgevoerd moeten worden. Het is niet anders, geeft Erkan aan. Ik blijf gewoon doorgaan met de trainingen en blijf ook op mijn voeding letten. Ik kan natuurlijk niet meer gaan sporten, maar dat zou een smoesje zijn. Ik kan sommige oefeningen niet, maar andere oefeningen wel.
Inmiddels ben ik zo gewend aan het sporten dat het gewoon niet goed voelt als ik niet ga. Ik ga gewoon door. Zo maak ik toch stappen richting mijn doel, er beter uitzien.

Het is erg vervelend voor Erkan dat het niet zo gaat, zoals hij zich dat bij de start had voorgesteld. Toch is hij inmiddels 7,5 kilo afgevallen, waarvan 4,2 kilo vetmassa. Dat is een mooi resultaat.
Wij zijn ervan overtuigd dat Erkan nog meer gaat bereiken, dat gaat hem met de steun van Mahmut zeker lukken.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This