0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Hardlopen en fitness, voor mij de beste combinatie

Mijn naam is Jan David van Viegen, ik ben 62 jaar en werkzaam als leerkracht in het onderwijs.
Sinds zo’n 50 jaar ben ik fanatiek hardloper. Ik merkte dat het hardlopen steeds moeizamer ging, omdat mijn knie zo opspeelde.

De fysiotherapeut, waar ik terecht kwam, adviseerde mij om breder te gaan trainen. Zo ben ik bij MA Lifestyle club terecht gekomen. Eigenlijk met de gedachte, een sportclub is niets voor mij, maar ik ben het toch maar gaan proberen. Daar heb ik geen spijt van!

Mahmut heeft bij mij een uitgebreide intake afgenomen en daarna een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Dit trainnigsschema is specifiek voor het optimaliseren van de knie stabilisatie en het sterker maken van de beenspieren.
Het werkt! Ik combineer het hardlopen nu met trainen in de sportclub en mijn knieklachten zijn tot vrijwel nul gereduceerd.

Nu heb ik er een nieuwe uitdaging bij gekregen.

Bij MA Lifestyle club kun je een Health check laten uitvoeren, waarbij je binnen enkele minuten ziet hoe je lichaamssamenstelling is.
Zo zie je ook hoeveel spiermassa je hebt en hoe de verdeling van deze spiermassa is in je lichaam. De uitslag van deze check hebben Mahmut en ik uitgebreid door gesproken en we hebben mijn trainingsschema aangepast.
Ik heb een toevoeging aan mijn trainingsschema gekregen, om zo de spieren van mijn bovenlijf verder op te bouwen.

Jij voelt wat je lichaam je zegt. Jij weet wat je wil bereiken, is de reactie van Mahmut.
Wij luisteren goed naar wat jij zegt en ondersteunen je daarna optimaal op weg naar beter.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This