0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Fitness geeft mij energie en ritme

Julian kun je regelmatig tegenkomen in de gym. Hij traint gemiddeld 5 a 6x per week. Voor sommige mensen is het al lastig om 2x per week een sportmoment in te plannen, dus hoe lukt het hem om dit voor elkaar te krijgen?
‘Ik krijg van sporten juist energie, het geeft mij een goed ritme. Van op de bank zitten, daar word ik juist moe van, dus gaan is voor mij geen grote drempel.’

Ik train graag met vrienden, maar ook alleen trainen vind ik prima. Het gaat voor mij om het ‘lekker mijn ding doen’ en daar dan ook het resultaat van gaan zien. Je kunt meer gaan pushen en je wordt gespierder.

Ik ben gestart met fitness in een zomerstop van het voetballen. Door het fitnessen blijf ik in goede conditie tijdens deze stop, mijn uithoudingsvermogen blijft goed, het verbetert zelfs.
Tijdens het fitnessen word ik ook door het zien van de andere sporters extra gemotiveerd. Dan denk ik; dat wil ik ook voor elkaar krijgen!
Af en toe is er een challenge op de sportclub. Nu is de ‘own weight’ challenge bezig. Een challenge met squats, deadlifts en benchpressen met je eigen lichaamsgewicht. Zo’n challenge motiveert en je leert de andere sporters beter kennen. Ik ga er ook aan meedoen.

Anderhalf jaar geleden had ik een blessure opgelopen aan mijn schouder. Dat was lastig, want zoiets haalt je uit je ritme en je kunt je energie minder goed kwijt. De fysiotherapeut, die hier in de sportclub praktijk houdt heeft mij goed geholpen. Met oefeningen en tips voor bij het uitvoeren van een bepaalde beweging is mijn blessure opgelost. Nu heb ik er geen last meer van, gelukkig.

Fitness geeft mij een stukje ontspanning, ik kan mijn energie erin kwijt en het levert mij mentaal ook veel positieve dingen op. Ik ben zelfverzekerder geworden, ik voel mij fitter en mijn concentratievermogen is beter geworden.

Gratis proefles

Proefles personal training

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This