0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Doe wat je kan en vergelijk jezelf niet met anderen

Een goede vriendin van mij vroeg mij mee naar MA Lifestyle club.
Na mijn eerste reactie ‘nee joh, dat is niets voor mij’ ben ik toch meegegaan en hier blijven hangen.
Inmiddels is dat alweer zo’n 3 jaar geleden en er is hier ‘een grote plus’ waardoor ik blijf komen.

Ik heb me nog geen minuut ongemakkelijk gevoeld. Jong en oud, dik en dun, volledig afgetraind en recreatief trainend sport
hier allemaal naast elkaar en daar pas ik prima tussen. En als je hulp nodig hebt, dan krijg je die van iedereen.
Dit is de eerste sportclub waar ik ook alleen naartoe ga. Er is echt een hele fijne sfeer hier.

Het is fijn om de dag lekker af te sluiten met beweging en in het weekend ga ik graag eerst sporten en dan hier met vriendinnen en een kopje koffie even de week doornemen. Mahmut en zijn team organiseren van alles, zoals uitjes en er zijn ook geregeld acties. Wat ik echt super tof vond is hoe er ingespeeld werd op de Covid crisis. Alle materialen en veel apparatuur werd in goed vertrouwen aan de leden uitgeleend. Daarnaast kon iedereen thuis ook in beweging blijven met de online lessen.

Mijn conditie is zoveel beter geworden sinds ik hier lid ben. Dat merk ik aan mijn uithoudingsvermogen. Ik kan meer oefeningen en ik hou het langer vol. Zelfs mijn wandelvakantie ging hartstikke goed afgelopen zomer. Ik ben gestart met circuittraining , daarna ben ik Zumba danslessen gaan volgen en inmiddels doe ik ook met de HIIT en de combiles mee.

‘Doe wat je kan’ is wat Mahmut altijd zegt en hij geeft ook aan dat je het voor jezelf doet. Dat je jezelf niet moet vergelijken met anderen. Dat heb ik goed onthouden en ik ga voor lekker bewegen, binnen mijn mogelijkheden.
Ik heb natuurlijk wel mijn eigen doelstellingen. Voor nu is dat opdrukken en ik wil ook de burpees goed kunnen uitvoeren en volhouden.

Ook Marie Louise is een lid waar ik erg trots op ben, geeft Mahmut aan.
De ontwikkeling die zij door heeft gemaakt de afgelopen jaren is mooi om te zien. Het is voor niemand nodig om een bepaalde druk te voelen, omdat er aan een ideaal beeld voldaan moet worden. “Doe wat je kan en doe het voor jezelf.” Dat is en blijft een mooi standpunt. Je komt hier om te werken aan wie jij wil zijn en je daarnaast ook vrij voelen om te zijn wie je bent.

‘De HIIT en de combiles zijn intensieve groepslessen, dus met je conditie zit het inmiddels goed, Marie Louise. Je doelstellingen, daar gaan we voor en dat doen we samen. Dat komt goed.’

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This