0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Dit past perfect bij mij!

“Als je ouder wordt, dan merk je toch dat je wat sneller strammer wordt en ook makkelijker in gewicht aankomt.”
Vroeger heb ik veel aan teamsporten gedaan, maar daar was ik al even mee gestopt, aldus Anita. Ik ben door mijn zus en dochter meegenomen naar deze sportclub en het bevalt mij hier prima. Mijn dochter is inmiddels buiten de stad verhuisd, maar als ze in Tiel is dan gaat ze nog steeds mee naar MA Lifestyle club. Ze vindt de groepslessen hier de fijnste lessen die er zijn.

Bodypump is goed voor mijn lijf, maar ik vind het soms lastig om daarin gemotiveerd te blijven. Geef mij maar een lekker fanatieke Bodycombat les of een uurtje Zumba dansen. De afwisseling die hier mogelijk is in alle lessen, dat is erg prettig. Zo blijf je gemotiveerd en doe je ook sneller een les die niet bovenaan in je top 3 favoriete lessen staat.

Helaas heb ik artrose gekregen, waardoor bepaalde bewegingen lastiger voor mij zijn om uit te voeren. Mahmut had dat al snel in de gaten en heeft daar prima op ingespeeld. Hij zegt altijd, iedereen kan op zijn/ haar eigen niveau meedoen en biedt ook alternatieven als een bepaalde oefening niet lukt. Daardoor kan ik de lessen gewoon blijven meedoen en optimaal bewegen binnen mijn mogelijkheden.

Weet je, deze sportclub is zo fijn. De diversiteit in de leden is groot en het is zo mooi om te zien hoe goed dit allemaal bij elkaar past.
Je voelt gewoon dat iedereen welkom is. Mahmut is, denk ik, de motor hierin. Hij stimuleert iedereen en oordeelt niet, waardoor iedereen zich veilig voelt om te zijn wie ze willen zijn.

Het is een grote sportclub, maar wel eentje die met de tijd meegaat, heel actief is en de benadering van de leden is persoonlijk.
Ze weten hier wie je bent, wat je kenmerken zijn en toch is er een professionele relatie. Je bepaalt hier zelf welke sociale context prettig voor je is en daar wordt dan prima op ingespeeld.

Ik heb nog wel een kleine tip. De materialen zijn niet altijd opgeruimd, maar ja dat ligt ook aan de leden zelf. Thuis moet je nadat je iets gebruikt hebt ook de spullen opruimen, toch?

Mahmut is blij dat Anita zo tevreden is en vult graag aan dat juist bij artrose regelmatig bewegen belangrijk is.
“Mensen met artrose die regelmatig bewegen hebben betere vooruitzichten dan mensen die dat niet doen”.
Bewegen houdt de gewrichten soepel en zorgt ervoor dat de spierkracht op peil blijft.
Een goede spierkracht helpt overbelasting van gewrichten te voorkomen.
Anita gaat sinds kort 1 – 2 x in de week gericht trainen in de fitness, om zo meer spierkracht op te bouwen.
De Healthcheck gaf aan dat daar verbetermogelijkheden aanwezig zijn.
Dat is het fijne van onze Healthcheck, direct een nauwkeurig inzicht in de lichaamssamenstelling.
Iedereen kan zo’n Healthcheck laten uitvoeren.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This