0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Bewegen is gezond en leuk!

Het was lekker druk afgelopen week in de sportclub. 

Afgelopen week hebben wij diverse groepen met leerlingen mogen begroeten in onze sportclub. Als eerste kwamen de leerlingen van groep 7 en 8 van de Prins Willem Alexanderschool naar ons toe om te fitnessen en een streetdance workshop te volgen. Later hebben ongeveer 100 leerlingen van het RSG Lingecollege onze sportclub bezocht tijdens hun activiteitenweek. Zij hebben een workshop Kickfun gedaan en hebben zich ook prima vermaakt in de fitness. 

De corona crisis heeft veel invloed op het sportgedrag van jongeren tussen 13 en 18 jaar gehad. Door de lockdowns van de afgelopen jaren sporten steeds minder jongeren regelmatig. In 2019 sportte 78 procent van de jeugd maandelijks. In 2020 daalde dat tot 68 procent en in 2021 zakte dit verder tot 65 procent. Deze trend moet doorbroken worden, want sport en beweging hebben een positief effect op de fysieke en mentale gezondheid van kinderen en jongeren. 

Sport vermindert stress en vergroot het zelfvertrouwen en de veerkracht. Daarnaast bevordert sport sociaal gedrag. Het is belangrijk dat kinderen en jongeren door hun omgeving gestimuleerd worden om te sporten en bewegen. Wij zijn blij dat wij daarin een rol konden spelen door deze groepen leerlingen te ontvangen.

 

Natuurlijk waren wij ook benieuwd naar hoe zij dit sporten ervaren hebben. Alle leerlingen hebben hun mening afzonderlijk van elkaar op een papier geschreven en ingeleverd. De reacties waren positief. Fijn om te weten dat dit de uitkomst is, want bewegen is gezond, maar bewegen met plezier is nog veel beter!

Onze tip voor ouders is om zelf ook te gaan sporten, want goed voorbeeld doet volgen. Sporten is gezond voor alle leeftijden.
Ben je benieuwd geworden naar onze groepslessen of de fitness? Meld je dan aan voor een proefles via onze website. Heb je behoefte aan meer begeleiding, of zijn er bepaalde klachten die extra aandacht vragen? Ga dan voor een gratis personal training les.

Bij MA Lifestyle club kan iedereen terecht en is iedereen welkom.

Gratis proefles

Proefles personal training

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 21.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This