0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Afvallen zit niet alleen in doen, maar ook in denken!

In 6 weken tijd 6 kilo afvallen? Mij is het gelukt! Zonder ‘bootcamp’ achtig programma, maar met ‘gewoon gezond’ en voldoende eten en 3 x per week sporten in een combinatie van krachttraining en cardio. De eerste week was het even uitvinden wat het beste bij mij paste, zodat ik geen trek zou krijgen. Dat ik ook aan kan geven wat ik niet lekker vindt, dat is fijn. En als ik een keer iets anders wil eten, dan zijn er altijd alternatieven. De app die bij dit programma hoort, geeft ons weekmenu’s en een boodschappenlijst. Dat is makkelijk en handig. 

Mijn man doet ook mee en hij is inmiddels 3 kilo afgevallen. Als je de hele dag onderweg bent voor je werk, dan is het een hele uitdaging om een nieuwe balans te vinden in eten en bewegen, maar het lukt het al goed. 

De wekelijkse coachingsgesprekken zorgen ervoor dat we focus houden, want de weegschaal staat daar op ons te wachten en de coach staat ernaast! Zij legt dingen uit, geeft tips en stelt vragen waar je eigenlijk dan bijna automatisch over na gaat denken. Zo krijgen we inzicht in waarom we eten, wat we eten en wat we zelf anders willen doen. 

Onze kinderen eten gewoon met ons mee. Hier wordt niet apart gekookt, omdat wij aan het afvallen zijn. Dat is een groot voordeel van een voedingsprogramma dat is gebaseerd op de schijf van vijf en is ontwikkeld door diëtisten. Het is gezonde voeding, voor ons allemaal. 

Afvallen zit niet alleen in doen, maar ook in denken.

Wij gaan door!benfit voedingsadvies

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This