0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl
Abonnementen

The Gym

Hou jij van sporten op swingende beats? Trap jij vol energie een spinning lesje weg of werk je liever aan je lichaam met een personal trainer? Heeft de dynamiek van de groepslessen jouw voorkeur? Of zoek je de vrijheid om groepslessen te doen wanneer het jou uitkomt? Ga je voor een combinatie van zwemmen en sporten? Het kan allemaal bij MA Lifestyle club. Wij vergeten ook zeker de 55-plussers onder ons niet. Daarvoor bieden we ook verschillende en vooral gezellige groepslessen aan.

Plezier hebben in sporten is erg belangrijk om gemotiveerd te blijven. No worries want wij helpen je daar graag mee. Elke dag hebben we fanatieke en gespecialiseerde trainers voor je klaar staan die je hierin begeleiden. So let’s start today.

The Gym

Hou jij van sporten op swingende beats? Trap jij vol energie een spinning lesje weg of werk je liever aan je lichaam met een personal trainer? Heeft de dynamiek van de groepslessen jouw voorkeur? Of zoek je de vrijheid om groepslessen te doen wanneer het jou uitkomt? Ga je voor een combinatie van zwemmen en sporten? Het kan allemaal bij MA Lifestyle club. Wij vergeten ook zeker de 55-plussers onder ons niet. Daarvoor bieden we ook verschillende en vooral gezellige groepslessen aan.

Plezier hebben in sporten is erg belangrijk om gemotiveerd te blijven. No worries want wij helpen je daar graag mee. Elke dag hebben we fanatieke en gespecialiseerde trainers voor je klaar staan die je hierin begeleiden. So let’s start today.

groepslessen

GROEPSLESSEN

Shapes

LES MILLS™ SHAPES is een full-body, low-impact strength training waarin op Pilates, Barre en Power Yoga geïnspireerde oefeningen samenkomen met spicy house en disco beats in een dynamische workout om jou sterker en flexibeler te maken. Uniek is het gebruik van de LES MILLS® SCULPT BAND en Sliders die Reformer Pilates simuleren. Dit is een unieke, nieuwe en trendy workout! 

Strength development

LES MILLS™ Strength Developement is 12 weken durend trainingsprogramma bestaat uit 12 lessen van 45 minuten. Elke week volg je een nieuwe training, waarbij je progressieve, gecontroleerde en functionele krachtoefeningen doet om sterker te worden. Hierdoor is LES MILLS™ Strength Development geschikt voor zowel beginners als voor meer ervaren krachtsporters. Je traint individueel, maar wél in een groep mensen onder begeleiding van een coach. De muziek is ondersteunend en motiverend, maar wordt niet gebruikt om in een ritme te bewegen. Na 12 weken zul je een merkbaar verschil ervaren in jouw kracht en techniek!

Bodypump

LES MILLS™ Bodypump is zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde sporter. Dit powerprogramma bestaat uit een 60 minuten durende fitness work-out. Met behulp van een stang en gewichten worden tijdens deze work-out alle spiergroepen getraind. Iedereen kan op zijn of haar niveau trainen. Doe mee en maak je klaar voor een snel resultaat.

 

spinning

Bodybalance

Bij BODYBALANCE™ kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Spinning

Deze les is zowel geschikt voor de beginnende als de gevorderde sporter. Een 50-55 minuten durende fietstraining waarin we voornamelijk werken aan vetverbranding en conditieverbetering. Op stimulerende muziek rijden we over de vlakke weg, gaan van staande in zittende klim om vervolgens nog even een flinke sprint te trekken. Iedere deelnemer kan tijdens deze work-out uitstekend op zijn eigen level trainen. Join us for a ride.

Powerbag/ Xtreme core 

Tijdens het powerbag gedeelte in deze les werk je met een sandbag (6 tot max. 15 kg); dé uitdaging voor iedereen. Je voert functionele bewegingen uit zoals bijvoorbeeld squats, lunges, presses, swings en hipbridges. In combinatie met het enthousiasme van de coach en de lekkere beats van de muziek word je gemotiveerd om maximaal rendement uit je training te halen! Xtreme core is op de allerbeste muziek waarbij je gebruik maakt van een aluminium buis gevuld met grit. Deze buis geeft bij het begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spieren en de bindweefselstructuren van het hele lichaam. Je traint optimaal je conditie en spieren en verbruikt een hoog aantal calorieën. Deze workout duurt 60 minuten en daarvan wordt iedere minuut maximaal benut.

Boksen

Stootzaktraining

Veel sporters houden van deze stootzaktraining. Niet alleen vanwege het snelle resultaat, de uitdaging die iedere les brengt of het hoge fungehalte in de lessen. Het is alles bij elkaar. Door de kicks, punches, speed drills en muscle challenges vliegt de conditie vooruit en worden alle spiergroepen aangesproken in de les. Twijfel niet langer en start direct met KickFun. Het zal je enorm veel gaan brengen en je zult ervaren waarom alle deelnemers zo verslaafd zijn aan hun lessen.

Body Jam

Een sensationele dance work-out met een mix van de leukste bewegingen uit hip hop, latin, disco en funk van les Mills, waarbij altijd de laatste dancetrends gevolgd worden. Op de sounds van actuele hits word je in een mum van tijd in hogere sferen gebracht, zodat je snel vergeet dat je bezig bent met een work-out.

Body Combat

LES MILLS™  Bodycombat is een groepsfitnessprogramma op basis van bewegingen uit verschillende vechtsporten, waaronder karate, boksen en Tai Chi. Dit betekent dat er niet alleen intensieve en explosieve, maar ook rustige en ontspannende bewegingen worden uitgevoerd. Alles gericht op evenwicht, concentratie en coördinatie.

 

 

Kids

HIIT

Dit is een les van een half uur. Maar denk niet dat een half uur te kort is. HIIT is gebaseerd op High Intensity Interval Training.  Dit houdt in dat je op hoog tempo en hoge intensiteit traint. Deze les daagt je uit om je grenzen te verleggen! Zelfs urenlang na de training ben je nog bezig met het verbranden van calorieën. Hitt is de snelste manier om vet te verbranden en je houdt je spiermassa op kracht.

Streetdance / Hiphop

Dans mee op muziek uit de top 40, de gouden hits van de 80’s en 90’s. Bij deze stijl maak je gebruik van passen die je op het ritme kunt uitvoeren. Variërend van kleine tot grote bewegingen. Door jouw gevoel in de dans te stoppen, kun je dansend je emoties kwijt.

Total Body

Total bodywork-out is een leuke en pittige mix van oefeningen met motiverende muziek waarbij conditieverbetering en spierversterking worden gecombineerd. Tijdens het conditionele deel van de les wisselen basic steps,  en aerobic elkaar wekelijks af. Daarnaast word er bij de overige oefeningen gebruik gemaakt van onder andere elastieken, gewichtjes, en steps om de spieren te versterken. Bij Total Body Workout ligt het tempo hoog en krijg je veel afwisseling in een uur tijd. Zo wordt het hele lichaam getraind en wordt er veel aandacht besteed aan de grootste spiergroepen. Total Body Workout zorgt ervoor dat jij het maximale uit je lichaam haalt.

Kids fun

Pole fitness

Paaldansen is de ultieme workout voor moderne vrouwen en onderscheidt zich door cardio- en krachttraining te combineren. Technieken in de paal met gogo-aerobics laten ook jouw bewegingen er sierlijk en gestroomlijnd uitzien. Je zult je verbazen over de hoeveelheid spieren die je nodig hebt en hoe snel je de technieken en bewegingen onder de knie krijgt. Een complete workout waarbij je jezelf iedere week voelt verbeteren. Na een specifieke warming-up, rol je via de gogo-aerobics automatisch door in de paaltechnieken

Dance mix

Op de heerlijke opzwepende klanken ga je helemaal uit je dak. Onder andere Latin en Salsa moves laten je bewegen van top tot teen. Lekker zweten en je overtollige pondjes verbranden kan hier makkelijk.

LES MILLS™ Virtual groepslessen

Sporten wanneer het jou uitkomt! Op een groot beeldscherm in de zaal wordt een ruime selectie van de LesMills groepslessen getoond. Zo kun jij je favoriete les doen op een tijdstip dat het jou uitkomt.

personal training

PERSONAL TRAINING

Een op een top begeleiding.

Onze personal trainer is een expert die in verschillende gebieden is opgeleid zoals:

(sport)voeding, fitness/krachttraining, bodybuilding, mental coaching, verbeteren van de leefstijl, biomechanica, optimaliseren van lichaamsverhoudingen en fitness op medisch gebied.

Hierdoor is onze personal trainer zeer breed inzetbaar. Personal training is dan ook een belangrijke investering in jezelf. Personal Training helpt u op weg naar een gezonder en vitaler leven.

De voordelen van personal training:

 • Je bereikt meer resultaat in een kortere tijd. Elke training is weer anders.
 • Meer kans op succes en een stok achter de deur.
 • Minder kans op blessures (preventie).
 • Pieken op momenten wanneer het moet (wedstrijd gerelateerd).
b

BEDRIJFS FITNESS

Bedrijfsfitness  geeft jou de mogelijkheid om met gemiddeld 40% korting te fitnessen bij ons fitnescentrum. Dit maakt fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook voordelig. Aanmelden kan via:

bodybuilding

FITNESS

Rugtraining

Tijdens RugTraining werk je in een kleine groep aan het versterken van alle spieren die een rol spelen bij de conditie van je rug; de zogenaamde ‘core-stability’. Het woord ‘core-stability’ zegt het eigenlijk al; werken aan het sterk en stabiel maken van je lichaamscentrum.

Daarbij worden onder andere je buikspieren goed getraind. Deze zijn belangrijk voor de stabiliteit van je lage rug. Naast buikspieroefeningen krijg je ook speciale oefeningen die je rug soepel maken en je houding verbeteren. Een juiste oefenhouding en correcte uitvoering zijn bij dat alles van groot belang. Daarom is begeleiding in een goede begeleiding belangrijk.

Als je graag wilt dat er eerst met de behandelend therapeut wordt overlegd over jouw specifieke klachten, dan is dat uiteraard mogelijk. Desgewenst kunnen de vorderingen ook worden teruggekoppeld.

Let wel: RugTraining is zeker niet bedoeld als vervanging van een therapie, maar juist als een belangrijk vervolg daarop.

Om mee te doen aan RugTraining heb je niet veel nodig: trek makkelijk zittende (sport)kleding en schone (sport)schoenen aan.

Core Training

Tijdens het buikspierkwartier wordt de nadruk gelegd op het trainen van de buikspieren. Zowel de bovenste -, onderste – en de schuine buikspieren worden getraind. Het buikspierkwartier is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met een vorm van fysieke en mentale training. Buikspierkwartier is uitdagend, maar gaat zover als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om iedere week er tegenaan te gaan. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde, iedereen in de buikspierkwartierles kan werken aan zijn of haar eigen doelstellingen.

wow training

circuit training

Circuittraining is een fitnessprogramma dat bestaat uit functionele bewegingen, constant gevarieerd uitgevoerd en onder een hoge intensiteit. Het doel van deze training is om het lichaam op een zo gevarieerd mogelijke manier voor te bereiden op alles wat zich in het dagelijks leven kan voordoen. We gebruiken oefeningen uit het gewichtheffen, turnen en uit de atletiek. Deze oefeningen hebben gemeen dat ze ‘functioneel’ zijn: we tillen, duwen, trekken, rennen, springen en gooien met ons hele lijf. Deze oefeningen mixen we in verschillende volgordes en combinaties. Op deze manier ziet de ‘Work-out of the Week’ er elke keer weer anders uit en blijf je continu uitgedaagd worden. Creativiteit in de training loont zich en routine is de vijand. We trainen allemaal dezelfde technieken en bewegingen, de weerstand en intensiteit worden natuurlijk aan het individu aangepast. Hierdoor is deze training toegankelijk voor iedereen; jong en oud, fit en wat minder fit.

pilates

ONTSPANNING

Pilates 

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met ‘core’ wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen.

50+ sport

55+ groepslessen

Spinning, Fitness, ProFit circuittraining en Pilates

Voor iedereen die rustig wil beginnen omdat je:

– Na lange tijd weer wilt gaan sporten.

– Niet meer zo piepjong bent.

– Overgewicht hebt.

– Nek-, rug-, schouder-, knie- of andere klachten hebt.

– Moet revalideren na een ongeval.

Het gewoon gezellig vindt in deze groepen, want gezellig…. dat is het! 

medisch fitness

MEDISCH FITNESS

Medisch fitness is een trainingsmethode voor diverse aandoeningen van het bewegingsapparaat. Een blijvende vermindering of verdwijning van klachten wordt veelal bereikt door een persoonlijk, goed onderbouwd en motiverend bewegingsprogramma.

Medisch fitness is een trainingsprogramma afgestemd op de persoonlijke belastbaarheid onder deskundige begeleiding van een professionele coach

Het programma richt zich op het verhelpen van specifieke klachten of het beter kunnen functioneren met een bepaalde aandoening. Deze vorm van fitness heeft als doel:

 • Het leren kennen van de grenzen van het lichaam tijdens inspanning.
 • Het verbeteren van algemene conditie, uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart- en longconditie en coördinatie.
 • Het verlagen van lichaamsgewicht.

 Voor wie?

 • Mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). 
 • Mensen met (langdurige) klachten, die verband houden met het houdings- en bewegingsapparaat.
 • Mensen die na een knie- , heup- of rugoperatie een aanvulling op hun revalidatieperiode willen hebben.
 • Mensen die bekend zijn met hartfalen, hoge bloeddruk, diabetes en longaandoeningen.

Het is gebleken dat met name deze doelgroepen extra aandacht nodig hebben, voordat er kan worden deelgenomen aan normale sportbeoefening, of kan worden vastgesteld wat binnen de reguliere mogelijkheden ligt.

Wij bieden een veilige methode en een professionele omgeving om aan je klachten te werken of om ze te voorkomen. Een medisch trainingsprogramma wordt specifiek op de individuele doelstelling van de deelnemer afgestemd. Het programma is ontwikkeld voor mensen met lichamelijke klachten die actief aan hun herstel willen werken.

 

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.00 - 23.00 uur

Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur

Zondag: 09.00 - 18.00 uur

Locatie

Lutterveldweg 3

4005 LD Tiel

0344 - 667 693

info@malifestyleclub.nl

Kinderoppas

Wij bieden kinderoppas op maandag, woensdag en vrijdag tussen 09.00 - 11.00 uur

KVK nr.63734664 / ALGEMENE VOORWAARDEN

Shares
Share This