0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

BEAUTY & LIFESTYLE

DILBER HAZER

SKIN BOUTIQUE

Skin Boutique beautysalon is een jonge en frisse allround beautysalon gevestigd aan de Hertog Karellaan 134 a in Tiel.

Naast alle basisbehandelingen die een allround schoonheidssalon biedt, heeft eigenaresse Dilber Hazer zichzelf ook verdiept in andere specialismen. Enkele van deze specialismen zijn: microdermabrasie, tanden bleken, permanente make-up, LVL-wimperlifting en huidverbetering.

De passie en liefde van eigenaresse Dilber gaat te allen tijde uit naar de wenkbrauwstyling. De salon biedt vele mogelijkheden omtrent het stylen van de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden gevormd middels verschillende technieken, geshapet met henna, speciale wenkbrauwverf, brow sculpting of permanente make-up.

De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd op afspraak. U kunt natuurlijk altijd langskomen of telefonisch contact met ons opnemen.

Skin Boutique beautysalon: 06-38683403

TEAM KAPSALON

Team kapsalon

Wil jij met een trendy en hip kapsel in onze MA Lifestyleclub sporten? Ook voor die nieuwe haarlook kun je binnenkort bij ons terecht. Team kapsalon staat dan voor je klaar om je haar te verzorgen. Meer informatie volgt snel.

FYSIOTHERAPIE

TEAM KAPSALON

FYSIOTHERAPIE

FYSIOTHERAPIE

Vanaf nu is fysiotherapeut Paul de Vries van fysiopraktijk De Lage Korn uit Buren elke maandag van 17:30 uur tot 20:30 uur aanwezig bij ons in de club.

Hij zal zich bezig houden met het behandelen en het geven van adviezen aan sporters. Paul is zeer ervaren Fysio- en manueeltherapeut en met name gespecialiseerd in sportgerelateerde klachten. Hij past ook met succes het MulliganTaping concept, Dryneedling en ShockWavetherapie toe.

Voor een intakegesprek met onze fysiotherapeut kun je je opgeven bij de balie.

 

SHAMILE SCHARBAAI

VOEDINGSDESKUNIGE & THERAPEUT

Shamile Scharbaai is orthomoleculair therapeut met een specialisatie in de diëtetiek. Ze is afslankconsulent, en geeft advies in het verbeteren van voeding in relatie met ziektebeelden. Ze begeleidt jou bij het aanleren van een gezonder eetpatroon en een gezondere leefstijl. Ze is lid van de beroepsvereniging voor orthomoleculaire geneeskunde (MBOG), waardoor je het consult op het gebied van voeding en klachten vergoed krijgt, afhankelijk van je zorgverzekering.

Heb je een blessure? Ook dan kun je bij Shamile terecht. Ze past acupunctuur en TENS-behandelingen toe.

Shamile is ook yogadocent in onze club. Ze heeft een 5-jarige Hatha yoga opleiding gevold en is gespecialiseerd in ouderenyoga, jongerenyoga, zwangerschapsyoga en ademhalingstherapie.

Ze behandelt met name voedingsgerelateerde klachten zoals maag-, darm- en leverklachten, vermoeidheidsklachten, ontstekingen (bijvoorbeeld reuma), fybromyalgie, MS, huiduitslag, spierknobbels (triggerpoints), diabetes.

SHAMILE SCHARBAAI

ZONNEBANK

ZONNEBANK

Wil jij ook lekker tintje voordat de zomer begint of tijdens de donkere wintermaanden even kunnen ontspannen van een kunstmatige zon? Kom dan gebruik maken van onze UltraSun zonnebank.

Per 10 minuten betaal je € 4,-
Betalingen vinden plaats aan de balie waar je een zonnebankmunt ontvangt en gratis aftersun.

 

SPORTMASSAGE

SPORTMASSAGE

NIEUW bij MA Lifestyle Club!!!

Sportmassage!!!

Vanaf dinsdag 5 september start Marius Pantophlet van massage praktijk Comfortwave bij MA Lifestyle Club met sportmassage.
Marius is iedere dinsdag aanwezig van 18.00 tot 22.30 uur.
Net als bij onze fysio komt er een afspraken formulier op de balie waar je een afspraak kan inplannen. De kosten zijn €25,00 voor een half uur.

Waarom een massagebehandeling?

Massage heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Het prikkelt ondermeer het zenuwstelsel en het hormoonstelsel.

De lichaamstemperatuur en de doorstroming van het bloed worden positief beïnvloed, waardoor de afvoer van afvalstoffen via het bloed en het lymfesysteem beter verloopt.

Massage stimuleert de aanmaak van de hormonen oxytocine (knuffelhormoon) en endorfine. Deze hormonen zijn stressverlagend en dragen bij aan een positieve kijk op het leven.

Massage ontspant de spieren en verlicht lichamelijke (spier)pijn. Massage maakt je lichaam klaar voor arbeid, inspanning en draagt bij aan het voorkomen van blessures.

Massage ontspant en geeft nieuwe energie!

Shares
Share This