0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

BEAUTY & LIFESTYLE

DILBER HAZER

SKIN BOUTIQUE

Skin Boutique beautysalon is een jonge en frisse allround beautysalon gevestigd aan de Hertog Karellaan 134 a in Tiel.

Naast alle basisbehandelingen die een allround schoonheidssalon biedt, heeft eigenaresse Dilber Hazer zichzelf ook verdiept in andere specialismen. Enkele van deze specialismen zijn: microdermabrasie, tanden bleken, permanente make-up, LVL-wimperlifting en huidverbetering.

De passie en liefde van eigenaresse Dilber gaat te allen tijde uit naar de wenkbrauwstyling. De salon biedt vele mogelijkheden omtrent het stylen van de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden gevormd middels verschillende technieken, geshapet met henna, speciale wenkbrauwverf, brow sculpting of permanente make-up.

De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd op afspraak. U kunt natuurlijk altijd langskomen of telefonisch contact met ons opnemen.

Skin Boutique beautysalon: 06-38683403

Massage bij MA Lifestyle Club!

Bij ons kunt u terecht voor pijnpreventie en ontspannings massage behandelingen.

Body and Lifestyle komt vanaf 30 April iedere maand stoelmassages geven en is iedere woensdagavond van 17.00 – 21.00 uur op afspraak in de Fysio ruimte voor pijn/preventie behandelingen en ontspanningsmassage en vanaf juli ook maandagavond van 17.00 – 21.00 uur. 

Stoelmassages worden gegeven midden in de gym van 19.00 – 21.00. 
Dit gaat op inschrijving.

Een stoelmassage duurt 20 min. U kunt kiezen voor :

*Drukpunt massage : bedoeld om u te laten ontspannen.(kan gewoon op de kleding gegeven worden) 

*Oliemassage van nek en schouders: dient voor ontspanning of pijn/preventie behandeling( u dient een hemdje met brede hals te dragen die over de schouders heen kan).

Wij bieden voor iedereen een behandeling op maat. Cliënten komen in onze praktijk met diverse klachten, nadat wij een anamnese hebben afgenomen krijgen wij een goed beeld waar de klachten vandaan komen en zullen wij een behandelplan opstellen waarin wij gebruik zullen maken van diverse behandelmethodes o.a.: Triggerpoint methode, dorntherapie, deep tissuemassage, sportmassage, S.P.A Aromatherapie. 

Sabrina van Winsen

Shares
Share This