0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Beste leden,

 

EINDELIJK GOED NIEUWS:

 

19 mei, de datum waarop we de lampen weer aan kunnen doen, de datum waarop we weer kunnen gaan doen waar we zo goed in zijn. De overheid heeft aan heropening van onze branche helaas wel een aantal voorwaarden gesteld. Onder dit bericht kun je precies lezen wat wel en niet mag. Om ervoor te zorgen dat wij open blijven én geen problemen krijgen met handhaving zullen wij ons helaas strak aan tijdvakken en verplichte reservering moeten houden.

 

  1. Aanmelden gaat altijd via de myLogiFit app. Zonder aanmelding kan er niet worden getraind. Bewaar je inloggegeven dus goed en laat het ons weten als er een probleem is.
  2. Trainen is alleen mogelijk binnen het door jou gereserveerde tijdvak. Na afloop van ieder tijdvak moet de sportschool leeg zijn.
  3. De kleedkamers blijven gesloten.

 

Wij beseffen dat sommige maatregelen lastig zijn maar vragen om jullie begrip. Alleen samen vergroten we de kans om zonder problemen open te blijven.

 

Op dinsdag 18-5 kan er worden getraind tot 18.45 zodat wij tijd en ruimte hebben om alles gereed te maken. Verder willen wij iedereen verzoeken om de geleende materialen terug te brengen.

 

Wij hopen jullie allen z.s.m. te zien!

 

Team MA lifestyleclub

Shares
Share This