0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Beste leden,

Na lang te hebben gewacht is het bijna zo ver. Als er geen grote problemen ontstaan met het coronavirus mogen wij op 1 juli onze deuren weer openen. Op dit moment krijgen wij steeds meer inzicht onder welke voorwaarden dit mag. Voor nu kunnen wij in ieder geval mededelen dat aanmelden via de app voorlopig noodzakelijk blijft en dat wij binnen volgens ons gebruikelijke rooster gaan draaien.

Op 1 juli organiseren wij een barbecue van 16.00 tot 22.00 op ons buitenterrein. Jullie zijn allemaal van harte welkom om mee te komen eten. Wil je erbij zijn dan kun je je alvast aanmelden in de app. De barbecue staat al op het rooster en wij vragen de deelnemers een bijdrage van €5 euro die per incasso mee zal gaan.

Belangrijk om te vermelden dat er tijdens de barbecue binnen getraind kan worden maar dat er die avond geen groepslessen zullen zijn. Voor de liefhebbers bieden wij wel paaldansen aan in zaal 1 bij Loes.

Zoals velen van jullie inmiddels weten hebben wij onze bovenverdieping flink uitgebreid. Verder zijn er ook een aantal nieuwe apparaten bijgekomen.

We hopen jullie allemaal snel weer te zien!

Team MA lifestyleclub

Shares
Share This