0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Beste sporters,

 Wij (Thijs, Sophie en Arjan Warmerdam) zijn recent gestart met DIKU. We verzorgen foto-shoots, foto-reportages en fotoproducties voor particulieren en het bedrijfsleven. Dit doen wij ook door mensen met een beperking in te zetten in het kader van dagbesteding.

Privé komen wij al lange tijd bij MA lifestyle sporten en soms gebruiken wij de sportschool als decor voor onze shoots. Tijdens de Corona-crisis willen wij graag Mahmut en zijn team bedanken voor de geweldige begeleiding bij het sporten en het belangeloos beschikbaar stellen van zijn sportschool voor onze shoots.

Daarom beste sporters krijgen jullie van ons ‘gratis’ een foto-shoot. De shoot duurt ongeveer een half uur en zal zijn in de boomgaarden bij Erichem. Je krijgt daarna 4 foto’s van ons via de mail toegestuurd. Normaal kost deze shoot €45 en krijg je nu van DIKU en MA Lifestyle ter compensatie van een maand lidmaatschap.

SUPPORT YOUR LOCALS

Voor jou is het wellicht leuk om te doen ter afwisseling van het vele thuiszitten. En niet te vergeten je krijgt mooie foto’s die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een Moederdag of Vaderdag cadeau.

Voor een afspraak kun je contact met ons opnemen via Facebook of je kunt ons mailen stichtingdikuproducties@gmail.com

Natuurlijk houden wij gepaste afstand en het geheel is in de buitenlucht dus zo houden we de noodzakelijke regels in acht.

 

Hartelijke groet,

 

Namens Stichting DIKU Producties

Sophie Warmerdam

Shares
Share This