0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Beste sporter,

Zoals we allemaal weten zijn de maatregelen om het corona virus in te dammen verlengd  tot tenminste 28 april. Wij hebben eerder gecommuniceerd dat wij aan het zoeken zijn naar een gepaste compensatie voor onze leden. Vandaar dit bericht aan jullie.

Wij willen deze crisis allemaal, zowel zakelijk als privé overleven. MA lifestyle club kan dat alleen als jullie dat samen met ons doen en daarom willen wij nogmaals een beroep doen op je loyaliteit. Helaas hebben wij geconstateerd dat veel mensen, ondanks ons eerdere verzoek, het geïncasseerde maandbedrag hebben gestorneerd. Eind april gaat deze incasso opnieuw mee. Alleen als we dit samen aangaan kunnen we nog lang genieten van onze mooie club, de fijne lessen en de gezellige mensen die onze club bezoeken.

De voorjaarsschoonmaak is in volle gang bij MA lifestyle club zodat je straks kunt genieten van een extra schone en frisse sportomgeving. Tevens zijn wij onze bovenverdieping aan het verbouwen zodat we straks veel meer ruimte hebben. Daarnaast is ons team volop bezig met de voorbereidingen voor de KICKOFF. Lekker positief, vol inspiratie en vol energie om jullie straks, als we weer open mogen, te helpen bij je goede leefstijl.

Zoals de meeste van jullie inmiddels weten, en gebruik van hebben gemaakt zijn wij de afgelopen weken druk bezig geweest met het geven van live lessen, het maken van trainingsschema’s en het uitlenen van allerlei materialen. Verder heeft iedereen de mogelijkheid om gebruik te maken van het content van Les Mills.

Naast dit alles willen wij de leden die vinden recht te hebben op meer compensatie een aantal keuzes geven. Je kunt je keuze kenbaar maken via de mail of bij je eerstvolgende sportmoment in ons centrum.

  1. De door jou betaalde contributie wordt voor de periode dat wij gesloten zijn geweest omgezet in ‘’bar’’ tegoed. Je kunt dit hele bedrag dan gebruiken voor drankjes en eventueel gebruik maken van onze zonebanken.
  2. Mensen met een fitnessabonnement kunnen 3 maanden kosteloos groepslessen volgen.
  3. Een personal training + trainingsschema t.w.v. €45,00 in te plannen bij Mahmut of Mark.

Net als iedereen zullen wij het nieuws en de ontwikkelingen rond dit virus goed in de gaten houden. Zodra er meer bekend is laten wij natuurlijk weer van ons horen. Indien je een vraag of opmerking hebt kun je ons contacten via email, facebook chat en soms telefonisch.

Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal gezond blijven en dat we elkaar snel weer zien. Tot die tijd zijn jullie natuurlijk van harte welkom om mee te doen met onze live lessen.

Met sportieve groet,

 

Team MA lifestyle club

Shares
Share This