0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

Gaat 2018 jouw jaar worden?

Wil je een mooi lichaam, veel energie en gezond zijn? Lees dan snel verder!

Eigenlijk valt alles onder te brengen in de 3 pijlers waaruit ons Lifestyle programma bestaat namelijk: Voeding, training en rust. Zodra een van deze pijlers niet optimaal wordt ingevuld blijven je resultaten achter.

– Voeding
Het spreekt voor zich dat gevarieerd, uitgebalanceerd eten bijdraagt aan allerlei gezondheidsvoordelen zoals meer energie en minder snel ziek zijn. Daarnaast zorgt het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen voor betere trainingsresultaten. In de rubriek ‘’voeding’’ krijgt u tips over o.a. ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en supplementen.

– Training
Kennis van training is erg belangrijk om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Alles valt of staat met een veilige, correcte trainingsstrategie. U kunt artikelen verwachten over o.a. cardio, krachttraining en de juiste aanpak om uw doel te behalen.

– Rust
Zonder rust kan geen enkel lichaam ‘’normaal’’ functioneren. Daarom zullen we u berichten over o.a. het verbeteren van de slaapkwaliteit, herstel na trainingen en het belang van voldoende ontspanning in uw leven.

Wekelijks zal er op deze pagina een nieuw artikel over een van deze onderwerpen te vinden zijn.

Shares
Share This