0344 - 667 693 info@malifestyleclub.nl

10 weken 'eet en train je fit'

10 weken ‘eet en train je fit’

Verlang je naar meer energie en wil je graag met je gezondheid aan de slag? Doe dan mee met 10 weken ‘eet en train je fit’. 

Samenwerking

MA lifestyle werkt samen met gewichtsconsulente Anja Bongaards.

Je kunt meedoen als je:

  • Al een abonnement bij MA Lifestyle hebt. Kies dan eenvoudig voor een basis of plus programma.
  • Een abonnement af wil sluiten voor 10 weken door je in te schrijven bij MA lifestyle én daarnaast ook te kiezen voor een basis of plus programma.

Je kunt je hier online inschrijven, of bij MA Lifestyle. Een intekenlijst vind je op de balie.

Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn.

Als je al lid bent van MA lifestyle, dan kun je kiezen uit ‘eet en train je fit’ basis òf plus. Meedoen kost je dan 6,90 òf 16,90 per week.

Ben je nog geen lid van MA Lifestyle, dan kun je meedoen voor €9,95 én (afhankelijk van je pakketkeuze) €6,90 òf € 16,90 per week. Deze bedragen zijn los te betalen.

N

€ 9,95

MA LIFESTYLE 

9,95 per week voor 10 weken*

Voor dit bedrag mag je 10 weken lang 3 keer per week komen trainen. Je mag kiezen uit fitness en groepslessen en krijgt hierbij professionele begeleiding van de instructeurs van MA Lifestyle.

Zorg goed voor jezelf en kies voor een betere gezondheid. Zo kun je voor de zomer een flinke verbetering hebben bereikt.

N

€ 6,90

‘EET EN TRAIN JE FIT’ BASIS

€ 6,90 per week voor 10 weken*

Dit is een programma van 10 weken waarbij je geholpen wordt om fitter te worden d.m.v. bepaalde verbeteringen in je eetpatroon.

Je krijgt bij aanvang een vetmeting, 1 op maat gemaakt voedingsschema, met daarin verwerkt je favoriete eten. Verder krijg je 1 keer per week een aantal tips. In de 10e week krijg je nog 1 vetmeting, zodat je resultaat duidelijk is.

N

€ 16,90

‘EET EN TRAIN JE FIT’ PLUS

16,90 per week voor 10 weken*

Dit is een intensiever programma van 10 weken waarbij je geholpen wordt om fitter te worden en af te vallen. Omdat je eetpatroon hierbij heel belangrijk is krijg je niet alleen alles uit het basisprogramma, maar ook:

2 extra voedingsschema’s, 3 keer 20 minuten coaching op een moment dat het jou uitkomt. Wil je een maximaal resultaat, dan is dit pakket de beste keuze.

* Bij betaling in één keer te voldoen.

Inschrijven

    Let op! Ben je al lid van MA Lifestyle? Vink dan alleen de Basis óf de Plus aan. | Nog geen lid? Vink dan de MA Lifestyle aan én maak daarnaast een keuze uit de Basis óf Plus.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor inschrijving en communicatie tijdens ’10 weken eet en train je fit’

Shares
Share This